Samo Izoliranc čemu tvoj negativizem, pač sem zastavil vprašanja, z argumentirano zahtevo, sva morda midva kriva, da so lokalni veljaki s pomočjo polirike pa ni važno katere barve je poskrbeli, da zadeve niso bile izpeljane tako kot bi MORALO BITI
Nikogar ne pod =bavam, pač dejstva so taka kot ni trba, da so. Kdo je zavozil, jaz ne to ni moj resor in s tem se ne ukvarjam, ampak nekaj je narobe in to zelo, tako zelo, da so zakopaval akuje take in drugačne pa gradil tam, kjer si voda najde pot, ponavadi tam kjer ni treba. Kdo bo in bi moral za to odgovarjat, začenši z AzOP in ARSO plus dodatki kot so razni inšpektorati občinarji…… do same kravatarske vrhuške v najvišjih resorjih, ki so dovolili graditi in sestavljati tam, kjer naši dedje niso niti njive hoteli narediti. Oba veva, da tam, kjer ”trava noče rasti“naj nebi Gradili ampak smo. Ja ne bova spremenila, sva nepomembni postavki, še zmeraj se bodo našli junaki lokalne in drugih vej oblasti, ki bodo določali in odločali o NAŠEM prispevku in doprinosu družbi. Pa ne da nebi dal, samo zakaj jokat na tujem grobu, če je nekdo pokasiral in dovolil neumnosti