Neurja 2013

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Radar kaže dež, torej dež pada.

To mi ni najbolj jasno, popoldan ko je bilo po LJ najhujše neurje, sem se peljal mimo kodeljevega po povšetovi in je ven izruvalo veliko drevo, dež je šel tako da nisi skoraj nič videl, radar je bil nad in okoli celotne LJ popolnoma čist, torej kako je možno da je tako svinjsko vlivalo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne vem, kakšen radar gledaš, ampak radar od Arsa je za ob 16:30 kazal Ljubljano oranžno do rdeče.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Vidim da je bilo danes v SLO kar pestro. No jaz sem na morju dozivel prizor kot v kaksnem sci-fi filmu, ko alien mothership prileti nad mesto
grin1.gif
V glavnem se nisem videl, da bi se kdaj plaza tako hitro spraznila.
Sicer je predvsem pihal veter oz. je bil ze kar pescen vihar, ki se je tako hitro premikal, da je zgledalo kot sodni dan.

Ce bi folk se kricat zacel bi res mislil, da se snema kaksen film.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.783
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Radar kaže dež, torej dež pada.

To mi ni najbolj jasno, popoldan ko je bilo po LJ najhujše neurje, sem se peljal mimo kodeljevega po povšetovi in je ven izruvalo veliko drevo, dež je šel tako da nisi skoraj nič videl, radar je bil nad in okoli celotne LJ popolnoma čist, torej kako je možno da je tako svinjsko vlivalo?
Naš jradar e danes parkrat izpadel. Vsaj njegov prikaz

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Arsotova stran je izpadla, radar ni izpadal, če pogledaš 12 urno zgodovino.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Arsotova stran je izpadla, radar ni izpadal, če pogledaš 12 urno zgodovino.

Če ne morem pogleda na internetu radarja potem ni delu. kaj mene briga 12 urna zgodovina .
Rabim vedt zadnjih 10 minut, da vem pravočasno kako in kaj.
To ni hec ampak smrtno resna zadeva. Je edini uradni vir dajanja informacij in oni mrknejo ravno ko jih najbolj rabiš.

A niso ta mesec dobil še bolj zmogljiv računalnik za napovedovanje vremena?
A serverja oz linije pa ne morajo nadgradit al kako?
Šalabajzarji

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mogoče je to zato, ker so zeleni preprečili postavitev novega radarja na Menini? In zdaj ta (takrat nov) radar gnije v nekem skladišču, oni se pa še vedno matrajo s tistim tastarim (še iz Yu) na Lisci.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
29.7.2013 20:13

Nesreče na vodi in v vodi - nesreče ljudi na in v vodi
TIŠINA, Pogrešajo osebo v Petanjcih ob reki Muri v kateri se je verjetno utopila

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Mogoče je to zato, ker so zeleni preprečili postavitev novega radarja na Menini? In zdaj ta (takrat nov) radar gnije v nekem skladišču, oni se pa še vedno matrajo s tistim tastarim (še iz Yu) na Lisci.

In zakaj ne morejo novega postavit na Lisco? Malo čudni izgovori so to, da zeleni prostestirajo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ne vem, kakšen radar gledaš, ampak radar od Arsa je za ob 16:30 kazal Ljubljano oranžno do rdeče.

Glej, na androidu aplikacija dež je vezana direkt na arso radar koliko mi je znano, ko sem stal v koloni in me je pralo je bilo okoli in okoli LJ vse belo. Če pa je kaj izpadlo ne vem!