Jaz nikjer v mojih postih nisem trdil, da je kriva drzava. Ne recem, se pojavi kaksen odsek, kjer so zadeve nelogicne ter butaste na katere moramo vozniki opozarjati. V vecina primerih so krivi vozniki, kot sem ze prej napisal, svoje vozila ne znajo obvladati, se ukvarjajo z drugimi zadevami med voznjo, ne znajo oceniti razdalje priblizajocega se vozila, ne drzijo varnostne razdalje itd. To so dejavniki, ki v Nemciji stejejo pa ne samo tam, tudi pri nas.
To, da se lahko spomnis Idrije kot edini primer prica o tvoji omejenosti ter nerazgledanosti. Kupi si vinjeto, najraje avstrijsko, ta ti bo se najvec "sveta odprla".
Ne, toj osnovni namen ni bil opozorilo, temvec podrkavanje ter izlivanje svoje majhnosti. Nemske avtoceste so ter bodo neprimerno boljse, niso superiorne. Tako bo vedno dokler bo mali Janez iz Idrije mislil, da mu delavci iz Kolektorja delajo guzvo na regionalni cesti v vukojebini. Nemcija ima neprimerno vec avtocest ter prometa, "normalno" je da se pri taksni kolicini prometa zgodi verizno trcenje, problem je v tem, da nekateri poskusajo z objavo novice skriti probleme v lastni vukojebini imenovani Slovenija.
konjusari.press