Nekoč proti državi, danes za višje pokojnine?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še vedno nisi odgovoril, si pa širil nestrpnost.

a bo ban ali konstruktivna debata?

kako naj se clovek s tabo konstruktivno pogovarja, ce ne poznas osnovne zgodovine?
sprasujem se.gif
kot bi se moj 8 mesecni dojencek hotel pogovarjati o vektorskih funkcijah.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pol teme je za smeti, nekaj uporabnikov za ban. gre spet za žaljenje in razpihovanje nestrpnosti.

pa da nadaljujemo v tem tempu dalje.
kje je razlika med njimi in:
Janšo
Evo Irgl
Bajukom,
Kučanom
Drnovškom (pozabimo, da je mrtav ladan)
Bavčarjem
Ruplom
....

S prvim stavkom se popolnoma strinjam. Aksentijeviæa in podobne nestrpneže je treba poslati v naslednico države, ki so jo branili.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
v normalnih drzavah, ki jih vodijo pravi voditelji se taksne postavi pred zid neposredno po vojni. potem se softici in njemu podobni ne upajo stegovat jezika ampak lepo v miru pometajo ceste do konca dni.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
v normalnih drzavah, ki jih vodijo pravi voditelji se taksne postavi pred zid neposredno po vojni. potem se softici in njemu podobni ne upajo stegovat jezika ampak lepo v miru pometajo ceste do konca dni.

467716-post_slo.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še vedno nisi odgovoril, si pa širil nestrpnost.

a bo ban ali konstruktivna debata?

kako naj se clovek s tabo konstruktivno pogovarja, ce ne poznas osnovne zgodovine?
sprasujem se.gif
kot bi se moj 8 mesecni dojencek hotel pogovarjati o vektorskih funkcijah.

Ja točno tako ggg.
aplauz.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
[censored], ko vidim tega Aksentijeviča v naši lokalni štacuni, mi grejo dlake pokonci res..jst kot praktično mulc sem bil primoran, da sem se kao upiral(ok, vsi skupaj, sm bil praktično nula v tej sestavi) proti tej bandi, a zdaj pa hočejo penzije??????????????????????????????????????????? pa narobe svet Mejduš..ta stari pa mirno nakupuje živila, pa obnaša se kot kralj.
aha pa prejle,,mam sam flašo vinjaka , pa se je ugurao noter v vrsto ..pa hudič,dobr, da sm vrnu orozje seveda od TO, jagerskega mam pa tko zaklenjega pod šifro, tko da ni blo nič

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Če so naredili kakršnokoli kaznivo dejanje, naj jih obtožijo in obsodijo.

Kolikor vem, je pravica do pokojnine pogojena z vplačevanjem v pokojninsko blagajno in nima veze s patriotizmom, izdajalstvom,...

Torej, če so krivi, naj dobijo kazen. In ne, ne zagovarjam kogarkoli.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
kaj a noben ne zna odgovorit na moje vprašanje?

po kateri logiki zahtevajo slo pokojnino, če so bli v zagrebu?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
Če so naredili kakršnokoli kaznivo dejanje, naj jih obtožijo in obsodijo.

Kolikor vem, je pravica do pokojnine pogojena z vplačevanjem v pokojninsko blagajno in nima veze s patriotizmom, izdajalstvom,...

Torej, če so krivi, naj dobijo kazen. In ne, ne zagovarjam kogarkoli.

Ja samo naj jim JNA ,da penzijo. Saj so bili v JNA in se borili proti TO.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Točno. Vplačevali so v pokojninsko blagajno SFRJ, za katere nasledstvo se je zavzemala še desetletje po razpadu Srbija in naj tam težijo za penzijo.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Točno. Vplačevali so v pokojninsko blagajno SFRJ, za katere nasledstvo se je zavzemala še desetletje po razpadu Srbija in naj tam težijo za penzijo.

Torej naj tudi delavec, ki se je po 40 letih dela v npr. TAM-u upokojil leta 1991, teži za penzijo v Srbiji?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Torej naj tudi delavec, ki se je po 40 letih dela v npr. TAM-u upokojil leta 1991, teži za penzijo v Srbiji?

dečko risank je konc, pejt pančkat
priden.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Nisi mi odgovoril.
Ker si tako pameten pa mi povej nekaj. So bila v času SFRJ vplačila v pokojninsko blagajno ločena po republikah, ali pa je šlo vse skupaj v en federalni žakelj?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Vse tovrstne zahtevke bi morali obravnavat individualno, ker vseh res ne gre metat v isti koš.

Kot pri izbrisanih. Še danes se spomnim pogovora z višjim uslužbencem MNZ, ki mi je dejal, da imajo za vsakega zbrano vso dokumentacijo. Vključno s pismi, kjer poveličujejo Jugo, državo Slovenijo pošiljajo v p.m. in se v spremstvu kletvic "zahvaljujejo" za ponujeno državljanstvo - kar naj bi bil primer enega izmed vidnih oz. najbolj glasnih predstavnikov izbrisanih. Imena seveda nisem izvedel, ampak osebi popolnoma zaupam in nimam razloga, da ji ni bi verjel. Bilo pa je to kakšnih 5 let nazaj.

B.
Vse zgoraj našteto ni nič kaznivega, do svojega mnenja ima pravico vsak. Tudi da nasprotuje osamosvojitvi Slovenije. Svoboda govora je po ustavi zajamčena. Po Slovenski ustavi, pa tudi po Stari Jugoslovanjski.

zdej pa vprašanje, če so ti naredili kaj kaznivega, zakaj jih državni organi niso postavili pred sodišče in na obsodili? vključno z aksentijevičem?

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Ti nimaš pojma o ničem.
hysterical-1.gif

Zato pa berem Alter, tako si bom razžiril obzorja.
Ampak mislim, da od tebe ne bom pobral nič pametnega. Se pa ob prebiranju tvojega kozlanja po svoje počutim dobro, saj vidim, da nisem tako zaplankan.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.