Nekoč proti državi, danes za višje pokojnine?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Vse tovrstne zahtevke bi morali obravnavat individualno, ker vseh res ne gre metat v isti koš.

Kot pri izbrisanih. Še danes se spomnim pogovora z višjim uslužbencem MNZ, ki mi je dejal, da imajo za vsakega zbrano vso dokumentacijo. Vključno s pismi, kjer poveličujejo Jugo, državo Slovenijo pošiljajo v p.m. in se v spremstvu kletvic "zahvaljujejo" za ponujeno državljanstvo - kar naj bi bil primer enega izmed vidnih oz. najbolj glasnih predstavnikov izbrisanih. Imena seveda nisem izvedel, ampak osebi popolnoma zaupam in nimam razloga, da ji ni bi verjel. Bilo pa je to kakšnih 5 let nazaj.

B.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
[censored], ko vidim tega Aksentijeviča v naši lokalni štacuni, mi grejo dlake pokonci res..jst kot praktično mulc sem bil primoran, da sem se kao upiral(ok, vsi skupaj, sm bil praktično nula v tej sestavi) proti tej bandi, a zdaj pa hočejo penzije??????????????????????????????????????????? pa narobe svet Mejduš..ta stari pa mirno nakupuje živila, pa obnaša se kot kralj.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Tele različne generale ,kateri so nasprotovali osamosvojitvi bi jih mogli že 91 nagnat al pa postrelat.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Men tud Aksa kr pritisk dvigne.
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pol teme je za smeti, nekaj uporabnikov za ban. gre spet za žaljenje in razpihovanje nestrpnosti.

pa da nadaljujemo v tem tempu dalje.
kje je razlika med njimi in:
Janšo
Evo Irgl
Bajukom,
Kučanom
Drnovškom (pozabimo, da je mrtav ladan)
Bavčarjem
Ruplom
....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem kje napisal, da so bogi. nehi bit zahojeno govedo in beri kar piše. sprašujem te v čem je razlika med aksentijevičem in naštetimi.
nimam časa sedet kle cel popoldne, me pa zanima mnjenje raje.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
tisti kateri so bili osebno na cestah in branili slovenijo naj gredo pred parlament in pokažejo kako so proti.

sploh pa če bo zmanjkalo denarja za pokojnine tudi za tiste kateri so delali celo življenje, od kod bodo potem dobili denar še za njih?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še vedno nisi odgovoril, si pa širil nestrpnost.

a bo ban ali konstruktivna debata?

Seveda tvojih groženj se pa res bojim revček.
hysterical-1.gif

Nimam jaz tebi kaj za odgovarjat, ker to ni komedija.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ok..jst bom tega tipa v trgovin sunu ke med zelenjavo in jajca
smile-1.gif
porka motorka, zdej bo pa un kupoval na moje denarje?

pa komi sem se prigrebu do podobna čina, kot mu je ga dala Yugoslavija
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pol teme je za smeti, nekaj uporabnikov za ban. gre spet za žaljenje in razpihovanje nestrpnosti.

pa da nadaljujemo v tem tempu dalje.
kje je razlika med njimi in:
Janšo
Evo Irgl
Bajukom,
Kučanom
Drnovškom (pozabimo, da je mrtav ladan)
Bavčarjem
Ruplom
....
Rupnikom
Vovkom
itd...(belouške jim pravijo pri as ti tud notr padu)
Moji napisani so bili izdajalci domovine in temu primerno obravnavani od teh v naslovu teme.
Naj se še njih tako obravnava, ali pa naj gredo za svojimi ideali... v srbijo... ali pa v kočevski rog....

Jah vem sem nestrpen. Tolažim se s tem da sem nestrpen do takih ki so še veliko bolj nestrpni do mene kot jaz do njih. Oni so "meni" stregli po življenju, "jaz" njim samo po pokojnini....
Me prav zanima kakšne vire dohodka so imeli do sedaj? (glede na to da jih nekateri videvajo po trgovinah)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
men pa neki ni jasno. par komadov je blo nameščenih v zagrebu, zakaj bi potem dobival našo pokojnino?
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.