nekaj noveg za cca. 10000 EUR

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.280
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Grejo pa nenormalno ti avti trenutno v promet,naprodaj je samo en rabljen za 16k €
bonk.gif
sicer pa na netu tudi oglašujejo da imajo avte na zalogi, pol izgleda blefirajo malo? Fajn avtič, za taki denar najboljši nakup if u ask me.

Pa srečno vožnjo!

majo jih na zalogi.dizla v SW in proceed varijanti dobiš takoj.tudi močnejši bencinar je bil na zalogi v dveh barvah.vse ostalo pa v roku do dveh tednov.edino če avto naročiš po svojem okusu

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Puncin brat ga ma ... mene ne navdušuje. Prevelika zunanja ogledala, premajhne zadnje stranske šipe, passatovska armaturka in malo placa spredaj (možat sopotnik ne bo glih ploskal, ko se bo vozil nekaj ur), premasivna vrata očitno po nepotrebnem.

Očitno si ga že kupil - kako ti ni uspelo dobit popusta na gotovino? On je tudi vzel na gotovino pa si je zrihtal zraven še popust + parksenzorje, pa nobenega tam ne pozna, ampak je pač malo ovinkaril in so se ga usmilili. Je pa bilo to lani za 12.990 EUR.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Hum..malo placa spredaj? Meni z mojimi 195cm ne manjka čisto nič prostora, pa tudi daljše vožnje so več kot dobre (recimo pot Ljubljana - Dortmund pa potem tam 10 ur Mayday zurke in potem takoj pot nazaj in ni bilo nobenih problemov z udobjem).

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.280
113
za šankom
tudi jaz 190cm nisem imel problema na sprednjih sedežih.punca je 170cm tako da problemov sploh ne bo.se bo pa večinoma sama vozila.verjetno ima več prostora kot clio ali punto.za tak denar se ne morem pritoževati

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
aja dobr da si mi povedal ker avto sem kupil
wink-1.gif

proceeda sem vzel in ja 3 vratni model je
cool-1.gif

to vem kaj je razlika med SW,pro in ceedom.
pravim samo da sem na testni imel ceeda in ne proceeda.
drugače pa ja za 9990€ ni več proceedov.ta je stal 10600€ z vsemi popusti
bonk.gif
enako kot stane i30
da punca denar na mizo in reče kolk je popusta če plača z gotovino pa pravijo da nič
bonk.gif

Kaj potem še zmeraj Proceedi za 9990€. V reklamah so še zmeraj...
crazy1.gif

Verjetno jim jih je samo takrat zmanjkalo trenutno, pa so ti ga dražje prodal....

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Med tem, ko vsem znamkam prodaja pada, je Kiji prejšnji mesec pri nas zrasla za 150%. Če bo šlo tako naprej bo na naših cestah Kij toliko kot včasih Zastav.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ja saj logično, če pa je to prvi model ki je sploh vreden da ga pogledaš. Ampak mislim da jim je hitra slava malo v glavo stopla. Nov kia stroj po imenu soul, grd ko sam satan, zgleda kot mestno oklepno vozilo, nosi ponosno osnovno ceno 15k€
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
So pač tega Sciona prekopiral, pa pravjo da gre za med v ZDA, toyota že ve
wink-1.gif
.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Pro ceed je za ta denar (če gledamo nove) best buy. Sam kupujem nov avto in me je firbec odgnal tudi do Kie. Prostoren, plastika notranjosti dobra, sedeži zadovoljivi. Gledal sem 2.0. Minus pa (vsaj meni), da si ne moreš sam dodati kaj opreme. To je kar je. Ni možna navi, xenon, usnje, ...

Golf 5. Klasika, boljši materiali, možnost dokupa opreme po želji, dolgoletne izkušnje. Cena enako opremljenega z (približno) enako motorizacijo pa višja za 5000 +.

Golf 6. Beri vse pod Golf 5. Malo sprememb, dober avtoček. A vzamem si cenik, malo berem dodatno opremo in glej ga zlomka: doplačilo za tekstilne tepihe 115 e.

Pri meni za ta denar (golf) zmaga Seat Leon.

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobr ajde, tepihe usput uzameš na servisu za 25€
grin1.gif

Pro ceed je zdej res ugoden, ko pa je kkšn let nazaj dal kolega 19 kosov za 2.0 dizla se je pa blo za zamislt
smirk-1.gif