[NAVIGACIJA] NAVIGON 6.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Mislim na City. Ampak, zdaj pa je res Navigon prehitel Garmin. Mislim Programsko.
Ne, topo za Navigon ne obstaja.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Ubistvu prej je bila edina težava Nagiona predvsem počasnost njihove opreme, ki je včasih precej najedala (preračunavanje poti je bilo počasno itd). Zdaj je pa zame najboljši prodam daleč naokoli. Samo mape se morajo izboljšat (Balkan) pa bo. No, to je pa delo Navteqa

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
Boste šli pa enkrat za spremembo na dopust nekam v EU... kaka Korzika pa Sardenija niso tako nedostopne, kot sprva izgleda.
Važn da GPS fajn dela.
smile-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
mene pa zanima če ste že kej pošiljal pripombe preko navteq strani... mislim za mape? Pa če ste, a so pol kej popravli?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ja, nekaj POI tock in eno manjkajoco manjso ulicico. Nekaj so popravili nekaj pa zavrnili. Ni mi jasno zakaj je odobren mercator, leclerc pa ne!
rolleyes-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ok, sem tudi jaz poslal kar nekaj stvari. Na mapi racimo ni mosta, ki pa je tam že vsaj 4 leta. WTF?

Bom še kšno poi točko poslal

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Ja vsak garmin omogoča. Pa kaj ima to z navigon 6?

Apachi, vzel si mi besede z jezika.
Pa u božjo mater, kaj je tako težko prebrat naslove obstoječih tem in postavit vprašanje tja kamor spada ????
10.gif
To ni izgovor, da se ne spoznaš na naprave in zato si zgrešil temo, to je nekaj druga .... hjoj ej ....

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Glej, narobe si me razumel, nihče ni pisal o tem, da preveč sprašuješ ... normalno, da vprašaš.
Ampak tema je namenjena Navigonu, a sprašujete določeni pa o Garminu, za katerega je posebej podforum narejen, kjer piše marsikaj, kar pa ne piše, se pa tam vpraša.
Me razumeš ? Samo to je problem, da nekateri, kar vstrelite vprašanje v rubriko, katera se vam pač v tem trenutku odpre. Saj razumeš, red mora bit.

racOOn

Pripravnik
5. maj 2008
39
0
6
Frko je dal link z Garminovo topo mapo in zato sem vprašal, če je možno to mapo naložiti tudi na aparat za cestno navigacijo (v tem primeru na nuvija 760). Bilo je na brzino. Še enkrat se opravičujem...

lp

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
V povezavi je so pod Dodatna oprema našteti vsi gpsi na katere lahko naložiš Topo.

LP

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Vse ima meje. Če ga opozoriš, pa še opozoriš.. pa ga še drugi opozori, pa nekdo uleti takoj naslednji post z garminom, potem nekaj ne štima.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Preberi vprašanje potem odgovor, nato pa piši!
P.s: ne vpij na forumu - tudi tvoje komentarje bi lahko marsikdo komentiral v tvojem stilu, če nebi vedel da hočeš pomagati.

LP