moj primer Out of memory
Wayteq x990, 8gb kartica na njej primo2, skin GJ-AK v1.06, karte vse TA/TT SLO,A,D,I,HR, poi in speedcam SLO,A,D,I,HR v nastavitvah zemljevida/oznake krajev/ vse nastavljeno na srednje 5km. Vse skupaj še ne 1GB
Pomeni da kapaciteta kartice ni težava. Pa približno enem tednu mi pri zagonu ko sem kliknil na karto napiše Out of mamory?!?. Pomaga samo trdi reset - ponovni zagon spet enako.
Napravo priklopim na rač. probam pobrisati mapo save - ne gre - poskusim jo preimenovati v save01 to pa pusti.
Zaženem primota starta normalno na novo si skreira mapo save in deluje normalno.
Ker mi ta Out of memory ni dal miru sem se odločil skopirati vse na HD pa ni šlo - pri kopiranju je javil napako da enih datotek ne more prebrati - pustim in sformatiram kartico vse ok nobenih napak na kartici.
Naložim vse nazaj, kot je že zgoraj napisano, in spet deluje kot mora.
Drugi dan iz firbca poiskusim radirati mapo save- jo zradira -poiskusim vse skopirati na HD tu pa spet javi napako - da nekaj iz kartice ne more prebrati.
Po vsem tem sem zamenjal kartico, tudi 8GB, in sedaj je vse dela super
Nekomu mogoče nikoli ne bo javilo Out of memory, nekomu pač bo. Nikoli ne moremo vedeti kako dolgo bo katera kartica dobro delovala. Priporočam kako manjšo rezervno kartico z vsem inštaliranim če greš kam dalje, tako da če pride do problema jo samo zamenjaš.
Moj sklep: Lahko bi bilo kaj s programom vendar pri meni je bila napaka na kartici ne glede na navidezno dobro delovanje naprave in neoporečnost pri formatiranju.