Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Za mene je še vedno najboljši TA ker ima najboljše vodenje, ceste ima tudi vse, naslove in POI pa imam od Monolita, tako da mi nič ne manjka.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Za mene je še vedno najboljši TA ker ima najboljše vodenje, ceste ima tudi vse, naslove in POI pa imam od Monolita, tako da mi nič ne manjka.
To je vse res, dokler človek ne zavije v kakšno vas s 50 prebivalci.
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Kot sem že napisal imam lokacijo cilja s pomočjo Monolita na isti lokaciji kot v Monolitu in to deluje tudi v vasi s 50-timi prebivalci.
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Ne vem kako je pri Navtequ pokritost z velikostjo datoteke 8863 KB boljša kot pri datoteki TomTom_TeleAtlasa z velikostjo 13728 KB.
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Kako to misliš? Naslovi so implementirani v karto. POI so samo interesne točke. Lahko preveriš, pa boš videl, da ti najde h.š. tudi brez poi
datoteke.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Kot sem že napisal imam lokacijo cilja s pomočjo Monolita na isti lokaciji kot v Monolitu in to deluje tudi v vasi s 50-timi prebivalci.
Ja..dokler ima TA mapa tudi cesto, ki gre v to vas ali skozi njo. Jaz sem že kdaj naletel, da monolit ni imel ceste, čeprav sem imel naslov pravilno vnesen, seveda je potem igo odpovedal. Če ima TA manj cest, je tam to še večji problem.
Citat:
Uporabnik ecan pravi:Seveda so naslovi implementirani v karto.Govorimo o karti TA.Samo tu niso vsi naslovi.Monolit POI datoteka (ima končnico .poi) nima samo interesnih točk ampak ima tudi čisto privatne naslove hiš z imenom ulice in hišne številke, ki jih v karti ni. Pokrito je zelo dobro. (saj veš kako je v Monolitu). Na ta način najdem iste naslove kot z Monolitom.