[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Jaz ko začnem instalacijo ( GarminMobileXTforWindowsMobile_41040w) iz PC na PDA oz. SD kartico ki je v dlančniku namestitveni program najde in jo namesti. Ko je končano me vpraša na PDA-ju če hočem instalirati Garmin mobile XT in potrdim.Pred prvim zagonom prokopiram file Que.exe v Garmin mapo v PDA-ju. Ko hočem zagnat se mi pojavi za cca 1 sec. zagon in se prekine. Prosim za nasvet (Dell Axim z resolucijo 640x480)

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Mora delat, no vsaj meni je. Isti postopek kot prej pri Garmin Que....
Samo ko prideš v program ti more najt satelite in mapo moraš OBVEZNO pomanjšat...(klikaš na - v programu)

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Meni je uspelo v prvo, po navodilih ki jih je spisal cifra. Vendar mi je delalo samo, dokler sem imel naloženo samo adriaroute, ko pa sem naložil še city navigator mi vse skupaj zmrzne. ali je možno, da imam prepočasno kartico, ali je morda napaka v karti.

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Večja kot je karta, dlje to počne. Žal. Najbolje je, imeti dokler je človek bolj v Slo samo to karto gor, ko gre pa ven pa še razširitev.

Da bi po Ljubljani nekaj iskal, imel pa 300 MB veliko karto bi trajalo in trajalo dokler ne najde in postavi. 66 MB Slo/Cro/Bih je pa že druga pesem, čeprav sta tudi slednji odveč. Na morje gremo itak enkrat na leto.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Verjetno je hint v odklepu CN, ker si v principu prinesel novo karto. A staro (AR) si pa pustil na kartici ali kako?
Koliko veliko pa imaš sedaj karto?

Pa vse ostale programe (kako sem že pisal v tem threadu) odklopi.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Meni je tudi prekinjalo program po 1 sek na ipaq hx4700. potem sem pa prestavil mapo - datoteko gmapsupp.img iz spomina dlancnika na spominsko kartico. Od takrat naprej dela bp.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Meni na N560 deluje. Nisem imel nobenih tezav. Instaliral direkt na kartico, zamenjal exe in dodal tist fajl zraven karte. Karto sem imel ze od prej gor.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Sem ga danes malo sprobal na cesti in moram reči, da je slovenski glas res obupen. Ostalo pa dela kar solidno (če zanemarimo slabo kategorizacijo cest v adriaroute).

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Imam mio168.Inštalirano vse kot je napisano(instalacija na (sd kartico,vstavim kartico v miota inštaliran garmin mobi xt. Pred prvim zagonom kopiran Que unlock ,na kartico v garmin kopiram sw in mappsup(karte). Ko na dlančniku poskusim štartat que mi zažene garmin mobile za 1 sekundo (kakšen krat tudi ne) se sliši samo 1 pisk in nič druzga. Če zaženem garmin mobile xt mi ne najde gps ki je notarnji . Drugi programi tt ali mio delajo na com port2. Če dam garmin mobile tako pa ga ne najde. Ve kdo rešitev ker se že 2 dni matram.
Hvala za vsaki odgovor.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:

Verjetno je hint v odklepu CN, ker si v principu prinesel novo karto. A staro (AR) si pa pustil na kartici ali kako?

Koliko veliko pa imaš sedaj karto?

Pa vse ostale programe (kako sem že pisal v tem threadu) odklopi.

Citat:
Ja, staro sem kar pustil na kartici. Sedaj sem novo izbrisal in naložil samo ar pa spet dela.

Kaj je tu drugače kot pri vseh ostalih Garmin sistemih??

Vedno, ko izbereš dele Garminove karte v MapSource se ustveri ena datoteka, ki prepiše predhodno!

Nazadnje urejeno:

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stanko1947 pravi:
Tu dol si posnami help in glasovno vodenje v slovenščini, drugačno od tistega dlancnikislo ki je bil na starem que, če še nimaš

http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00378-00

Izbereš Garmin Mobile XT Support Files Ver. 4.xx.xx as of Jul 11, 2007

Uh, kaj pa vse tule inštalira? To bo trajalo in trajalo preden se mi vse naloži. Se bojim, da mi ne bo kaj z*jebalo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
30 mega, na PC je šlo hitro, potem pa na PDA in na koncu je hotelo še da vžgem Garmina. Nisem opazil kakšnih sprememb.

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Jaz inštaliram na kartico, ker mi cradle ne dela, pa sem po 10h minutah komaj na 4%.

Morda sem narobe naredil, ker sem zagnal exe file. Ali je dovol če samo voice posnamem?

Nazadnje urejeno:

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Kopiranje dodatka dela kar počasi, ene 1500 fajlov skopira na kartico. Meni je preko čitalca kopiralo 5 min.

Lp

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Jacky pravi:
Ja, staro sem kar pustil na kartici. Sedaj sem novo izbrisal in naložil samo ar pa spet dela.

Lepo prosim opiši, kako lahko na PPC novo Garmin karto preneseš, ne da bi ti staro zbrisalo!
Hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.