[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Kaj dela komu s kako starejšo napravo PDA (Pocket PC 2003 SE) ali imate vsi windows mobile 5 in 6?

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Pismo ko bi lahko pogruntal zakaj mi noče delat na Ipaq 3870 (2003) na Medionu (WM5) pa brez problema. Sem mislil da je kaj z GPS Intermediate Driver kar ma sam WM5. Prebrobal že vse kombinacije pa nič ne dela. Za pop...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana

Če boš vse naredil po navodilih, sam sem, mi je uspelo aktivirat tudi w 2003 se. Kaj te pa zeza? Ne najde GPS, kart ali kaj?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik kakadoo pravi:

Kaj dela komu s kako starejšo napravo PDA (Pocket PC 2003 SE) ali imate vsi windows mobile 5 in 6?

jaz mam h5450 z wm2003 in GPS BT-Q818 in mi dela odlično

sem se pa 2 dni zaj.....l ker ni hotel zagnat BT GPS , ker sem hotel prvo usposobit program da se poveže z gps in pokaže pozicijo pol pa da naložim mapo ampak sem se zmotil , probaval sem vse sorte tudi z gpsproxy in gpsgate

slednja programa sploh nista potrebna. vsa zajebancija zaradi tega ker nisem imel mape naložene

pravilen postopek:

-naložiš program

-prepišeš que.exe datoteko v PDA garmin mapi

-dodaš datoteko SW na kartico v mapo garmin

-naložiš mapo.

in šele potem se igraš z GPS modulom

uspeh zagotovljen .

cheer.gif

če bi tudi jaz delal po tem postopku bi bilo že v četrtek zvečer vse rešeno
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Ob zagonu Garmina mi vedno skenira bluetooth port - in presenečenje - ne najde nič. Enako na dlančniku ipaq 3850 z bluetooth in cf srajčko kot tudi na ipaq 3870 z zunanjim portom. In ker ne najde nič so karte zaklenjene - oz. kao da detailed maps ne obstajajo. Inštaliral pa sem po navodilih - in na medionu mi kot že rečeno dela na ipaqih pa ne.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
pri tebi je samo problem v mapi na kartici

mapa se mora imenovat "gmapsupp.img" in v tej mapi garmin na kartici mora biti tudi datoteka sw unl

jaz sem svojo mapo naožil z adria route 1.80

ps
predno pa menjaš datoteko "que.exe" nesmeš zagnati garmina ampak šele potem ko zamenjaš to datoteko

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
@cifra
ja se bo kar nekaj stvari treba navadit je mal drugač
uporaben je pa tudi potovalni računalnik - zanimiva zadeva
-ta črna je pa nočna tema in se avtomatsko menja

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Jazsem naredil točno po tem zaporedju pa se zezam isto že od četrtka opoldne - neče pa neče. Dobro, vsaj vem da more delat tudi na 2003SE. Jutr - za danes ga mam dost - še enkrat hard reset in spet po vrsti. Pol pa ...

PS: malo je ven pa vseeno Kaj kdo ve kje se kupijo ISO konektorji za original avtoradio?

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
......
v tej mapi garmin na kartici mora biti tudi datoteka sw unl
......
Zavajaš javnost
smile-1.gif

Cifra, hvala za namig ..... pomagal je samo reset - "preporod" OSa iz nule
nahrung002.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
V principu delaš prav, samo 1 majhno napako nekje spregledaš in že stoji vse skupaj.

Meni je največjo težavo delala povezljivost GPS in Garmina. Pa se nisem živciral, pokadil sem pol škatle cigaret in spil 6 "flaš pira", potem je pa čudežno začelo delati. Joke

Začel sem razmišljati, kje bi bil lahko feler, če nekaterim dela. Imamo pa skoraj iste mašine in isti software. In sem dojel, da je potrebno uključiti modrozobega managerja in še tam malce pobrkljati. Potem je bilo pa lahko. Torej je verjetno fora v bluetoothu in delaj na tem.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik Shando pravi:

Citat:
Uporabnik maggio pravi:

......

v tej mapi garmin na kartici mora biti tudi datoteka sw unl

......

Zavajaš javnost
smile-1.gif

Cifra, hvala za namig ..... pomagal je samo reset - "preporod" OSa iz nule
nahrung002.gif

kot vem sw-unl mora biti tam kjer je mapa-karta
cool-1.gif
na kartici v folderju garmin

meni dela brezhibno pa nimam sw-unl v folderju garmin na pda zraven que.exe, ampak na kartici

itak pa nima veze glavn da dela
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
>>>Nisem pa še zasledil, kako je z opozarjanjem na radarje ali omejitve hitrosti.

Ena od nastavitev programa je tudi odkljukanje, da te opozarja na prekoračeno hitrost .... Malce se bo treba sprehoditi po menijih.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Še zadnji Joker.

Kam si skopiral "obdelano datoteko - que.exe? Si jo na SD kartico tam kjer imaš Garmina?
Ker vsi simptomi so takšni kot da ne zaganjaš pravega Queja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.