[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Kaj lahko kdo naloži 3D (printscreen, foto) slikico dela Lj ali Mb z imeni ulic 80 do 100 m zooma?
Hvala

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Hvala da mi pomagate.
Skopirano datoteko sem dal v PDA/Garmin (btw probal sem že tudi s CARD/Garmin). Itak so te datoteke na folderju v kartici samo inštalacijske, ki jih QueSetupPPC.cab file skopira na PDA folder iz kartice (torej če bi pred inštalacijo zamenjal na CARD folderju bi imel že inštaliran pravi Que). No, v glavnem sem probal že vse kombinacije, še skus ne dela.
Ampak me veseli da mi hočete pomagat. No vsaj na enem dlančniku mi dela, tudi to je slaba tolažba.
Cifra,ko omenjaš bluetooth manager mislim da je kaj na tem - v tem grmu tiči zajec. Ampak 3850-ka BT sploh nima, temveč samo preko srajčke. Če ma še kdo kako idejo je dobrodošla.

stanko1947

Zelenc'
10. nov 2007
24
0
1
Sem še enkrat posnel Garmin Mobile Xt pa mi je delalo Kam? dokler nisem posnel map in nastavil gps, a mogoče ve kdo kaj bi lahko bilo to narobe?

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Potem je lahko težava v mapah. So odklenjene? Ali pa v GPS. Ti na kakšnem drugem programu ( TT, I-go) vse skupaj dela?

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Ej , po 2 dneh mi je ratalo. Banalna finta. Torej, za vse , ki imate GPS vgrajen v PDA je postopek tale :

1. Instaliras po navodilih
2. Preneses mape iz AR !!! - prej ne zastartas !
3. Zdaj pa finta - ni mi spoznal ne map, ne GPS-a PREDEN nisem dal AR karte na SD kartico in ne na sam PDA !!!!!!!!!!
Potem pa v sekundi !!!!!!!!!!!!!!! Tudi sama instalacija iz SD mi ni delala, dokler nisem na SD dal tudi karte.
Dokler sem imel vse file v PDA ni hotelo delat.

Upam, da bo to pomagalo komu izmed "nedelujocih"

T.

ps : Bilo je ze tako hudo, da sem naredil LowLevelFormat in na novo nalozil ROM...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Samo sporočam, da je tudi meni uspelo (HTC Touch + Royaltek 2110).
Mape na PDA-ju se niti dotikal nisem.. vse "nove" datoteke sem kopiral na kartico. Sicer sm se pa držal postopka od maggio-ta (razen tega, da sem sw.unl dal za vsak slučaj tudi v mapo k programu):
pravilen postopek:
-naložiš program
-prepišeš que.exe datoteko v PDA garmin mapi
-dodaš datoteko SW na kartico v mapo garmin
-naložiš mapo.
in šele potem se igraš z GPS modulom
uspeh zagotovljen .

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Saj počasi se bomo navadili in omogočili zanamcem, da bodo to z lahkoto naredili.

Torej več glav več ve. Več obiskovalcev in članov, več izkušenj.
zmaga.gif

stanko1947

Zelenc'
10. nov 2007
24
0
1
Evo uredil sem in mi dela, posnel sem starejšo verzijo 4.10.20 in pol tisti Que preimenoval pa skopiral tak kot je napisano in deluje mapa gps in kam? samo ko pa dam vizitko pa vseeno piše da je 4.10.40 verzija, no vglavnem da deluje, hvala vsem za pomoč LP

stanko1947

Zelenc'
10. nov 2007
24
0
1
To bi še prosil če kdo ve oz. ima drugačno ikono da bi dal namesto te puščice recimo avto..., pa še za slo voice bi prosil kakšen drug kot pa dlancnikislo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tudi sam bi imel avto namesto puščice.
aplauz.gif

Skrbno beri naš forum in slejkotprej se bo tudi to pojavilo. Saj imamo kar nekaj strokovnjakov, ki to obvladajo.
zmaga.gif

Veseli me, da ti je končno uspelo.
priden.gif

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Zdravo;

je kdo že uspešno instaliral tole navigacijo na FS LOOX N560?

In nenazadnje, jo je kdo že praktično preizkusil? Na terenu?

Lep nedeljski dan!

barabl

Zelenc'
9. nov 2007
13
0
1
Živijo

Tudi sam sem uspel zagnati zadevo po vaših navodilih na HP Ipaq Hx 4700 in zadevica super špila.

Sem pa še malo experimentiral in po navodilih iz enega prejšnih postov za Garmin Que uspel vzpostaviti povezavo med Map Source in dlančnikom po naslednjem navodilu:

Potrebno je dodati nekaj vnosov v register:

novi ključ: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Garmin\cfQue

in pod njim:

String Value: "InstallFlag"="1"

String Value: "DataFlag"="1"

stvar sem preizkusil, in deluje na HP Ipaq HX 4700.

vir:

http://www.mobisux.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2198779&fpart=4

Pa lep pozdrav

Nazadnje urejeno:

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Po dveh dnevih matranja mi je danes uspelo. Problem je bil pravilna nastavitev za sprejem satelitov.

LP

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Popravke morajo verjetno početi samo že dosedanji uporabniki starega quja.

Spomnim se, ko je prvič prišel XT ven, mi je podrl še starega quja in zmešal registre, tako, da ga potem sploh nisem več usposabljal. Na prazni (Garmina) platformi dlančnika pa ni treba popravljati registrov.

Someone90

Pripravnik
22. avg 2007
122
0
16
34
Potrjujem, da odlično deluje kombinacija HP iPAQ rx3715 in BT GPS Royaltek 1000.

Prebral sem tole temo in v prvem poizkusu mi je zadevo uspelo zagnat.
Postopek:
1) Najprej sem na PC naložil:
- GarminXT - link na začetku teme
- AdriaROUTE_1.80_MobileXT.zip
- Slo Voice iz spletne strani garmin.si
2) inštaliral sem GarminXT na SD kartico po navodilih (crackal in vse to)
3) v mapi Garmin na dlančniku sem izdelal mapo Voice, v katero sem naložil SLO voice
4) na koncu pa sem še iz zipa AdriaROUTE_1.80_MobileXT.zip prekopiral datoteko gmapsupp.img v mapo garmin na kartici

Potem sem vključil BT GPS sprejemnik, da je ulovil satelite...
Vključil program, potrdile vse pogoje da se strinjam... Program je poiskal GPS in ga takoj našel.Vpisal sem še kam in zadeva je delovala v nulo!

cheer.gif

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Jaz imam Dell Axim in resolucijo 640x480 in mi ne zažene mobileXT. Naredil sem hard reset in instaliral po navodilih in ne zažene aplikacije. Je problem resolucija?

barabl

Zelenc'
9. nov 2007
13
0
1
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Popravke morajo verjetno početi samo že dosedanji uporabniki starega quja.

Spomnim se, ko je prvič prišel XT ven, mi je podrl še starega quja in zmešal registre, tako, da ga potem sploh nisem več usposabljal. Na prazni (Garmina) platformi dlančnika pa ni treba popravljati registrov.

Pa ti deluje direkten prenos kart iz Mapsource na dlančnik, brez čitalca kartic?

barabl

Zelenc'
9. nov 2007
13
0
1
Prej omenjeni postopek je namenjen direktni povezavi med Mapsource in mobileXT, se pravi, da program prepozna dlančnik kot Garmin enoto.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.