[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
POI Loader mi na n560 najde dve sd kartici,čeprav je samo ena.Mapo poi mi ne naredi v mapo sd/Garmin temveč direktno na sd čeprav jo ptem vidim v uporabniškem POI in to DVAKRAT,zakaj?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
POI Loader mi na n560 najde dve sd kartici,čeprav je samo ena.Mapo poi mi ne naredi v mapo sd/Garmin temveč direktno na sd čeprav jo ptem vidim v uporabniškem POI in to DVAKRAT,zakaj?

Pri meni isto na Qteku

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Nkeja nazaj ste spraševali kako če mapsource propozna dlančnik kot garmin, no meni prepozna in kartice sploh ne dajem ven iz dlančnika pa lepo nalagam karte in poi brez problema. Me pa zanima nekaj drugega, naložil sem si snecerjeve POI pa mi sicer delujejo samo ne vem kaj pomeni ko mi napiše " OPOZORILO:XXXX" X pomeni pač neko mesto, ali je to kamera ali radar al kaj. A je radar tam kje te opozarja na omejitev hitrosti. Ker pri Igo ti pač stalno kaže omejitev hitrosti in posebaj opozarja za radrje. Tukaj pa še nisem vajen kako to deluje. In če po pravici povem je po mojem mišljenju garmin res še daleč za Igo, edino v kartah prednjači.

boklavdi

Zelenc'
13. nov 2007
5
0
1
Yakumo Delta 5BT dela brez problema....
Razočaran sem le na zakasnitvijo preračunavanja. Katastrofa, kako dolgo traja, predno se odloči.

Raziskujem še, kje se nastavi možnosti izračunov (najkrajša, najhitrejša??).
Pa še zanima me, ali je možno nastaviti za izhodiščno točko lokacijo na mapi in ne preko gumba "KAM?"

lpB

lpB

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
za spremembo začetne točke...

Uredi Moji podatki --> Poti.

Tukaj nastaviš ruto.

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Pot do izbrane točke na karti (pointer):

-orodja

-pregl.zemljevida

-določi točko

-pritisni na "i" zgoraj

-izberi kraj iz "najbližji kraji"

-POJDI

Nazadnje urejeno:

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik boklavdi pravi:
Yakumo Delta 5BT dela brez problema....
Razočaran sem le na zakasnitvijo preračunavanja. Katastrofa, kako dolgo traja, predno se odloči.

Raziskujem še, kje se nastavi možnosti izračunov (najkrajša, najhitrejša??).
Pa še zanima me, ali je možno nastaviti za izhodiščno točko lokacijo na mapi in ne preko gumba "KAM?"

lpB

lpB

Se strinjam s tabo preračunavanje je obupno počasno in ko recimo ne pelješ po poti ,ki ti jo predlaga on traja in traja da naredi recalculate ....
Glede najkrajša in najhitrejša je pa res dobesedno skrito in moraš kar nekaj krat klikniti, da prodeš do te opcije.

fristajlr

Zelenc'
13. nov 2007
7
0
1
Mene pa zanima če je komu uspelo usposobiti zadevo na FS loox 600 in Royaltek RBT-2100 bluetooth Gps sprejemnikom. Vem da v nekaterih kombinacijah stvar pač ne deluje. Če imam slučajno takšno kombinacije me zanima ali je problem v dlančniku ali GPS sprejemniku? Nebi rad menjaval dlančnika in ugotovil da je problem v GPSu ali obratno. Ko bom imel priliko bom preizkusil tudi v drugih kombinacijah vendar se do takrat obračam na vas. Hvala!

fristajlr

Zelenc'
13. nov 2007
7
0
1
Še nekaj sem se spomnil. Moj dlančnik ima na razpolago tako CF kot SD kartico. Imam mogoče proleme ker imam karte posnete na CF kartici morale pa bi biti na SD?

kakadoo

Zelenc'
8. nov 2007
16
0
1
Ja problem je zaradi CF kartice, ker Unit ID na preračunava iz CF ampak na SD. Poiskusi, na SD je skoraj gotovo da ti bo delalo.

pa še to Garmin lahko odpre po več map naenkrat po naslednjem postopku

poimenovati jih morate:

Gmapbmap.img -->base map (1. mapa)

Gmapsupp.img -->your map (2. mapa)

Gmapsup2.img -->another map (3. mapa)

Gmapprom.img -->another map (4. mapa)

vse mape shranite na SD Card\Garmin\

Nazadnje urejeno:

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Lp!
Imam dlančnik Mio 168(enak je kot yakumo delta 300). Inštalirano po navodilih,mi na noben način ne najde gps, ki drugače v ostali navigaciji(tomtom,igo,mio)dela na com2.v Garmin Mobile XT pod Garmin/Settings/About (slo: v menuju Garmin/Nastavitve/Vizitka) viditm napis "Unlock ESN:xxxx..." kar pomeni da je crack que in sw.unl pravilno inštalirana.
Pred prvim zagonom v mapi:dlančnik/garmin se nahajajo datoteke ki nimajo končnic na NVM. Po prvem zagonu ko ne najde gps pa se v mapi Garmin na dlančniku pojavi 6 datotek ki imajo končnico na nvm. Prosim če kdo ve kaj bi lahko bil vzrok da mi ne najde gps.
Hvala

stuhec

Zelenc'
24. sep 2007
6
0
1
55
Maribor
Jaz sem v Mio 168 instaliral tako kot je navedeno v navodilih,pa je delalo iz prve.Je pa res da sem pred inštalacijo pobrisal ven iz dlančnika vse kar je bilo od garmiona tudi iz registrov.
Lp

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Miota 168 sem celo hardresetiral in inštaliral ponovno pa ni pomagalo. Bom še nadaljeval sedaj ko vem da je nekomu uspelo.Mislim da nebi smela biti težava v tem da imam talijanske windowse. Koristim od kartografije AR 1.80

fristajlr

Zelenc'
13. nov 2007
7
0
1
Še moje ugotovitve. Pri meni je Sd kartica občutno počasnejša od CF kartice. Ugotovil sem, da lahko na Sd kartico posnamem samo majhen del karte (recimo prekmurje) ostale karte pa dam na CF in mi jih prepozna ter odklene- stvar zaradi hitrejše CF kartice zdaj dela dosti hitreje! Tako da če hočete da vam stvar deluje hitro si na SD kartico posnamite samo majhen del kart (potrebno da se program odklene) ostale karte pa dajte na kakšen hitrejši medij.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.