[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Vprašaj se zakaj pa iz iste SD kartice kjer je posneto veliko kart IGO in TomTom čitata zelo hitro.

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Fantje eno POMOČ rabim. Imam dlančnik Dell Axim x50v in nikakor ne morem zagnat gamnina xt. Sledil sem podrobno instalaciji, tudi prijatelj mi je poskušal (on je na svojega sicer drugačen dlančnik instaliral brez problemov) instalirati vendar brez uspeha. Bi bila kriva resolucija 640x480 ali kaj drugega. Tudi kartico smo menjali, pa hard reset, vendar brez uspeha. Prosim če je kateri instaliral na podoben dlančnik ali pa na enakega naj napiše kako mu je uspelo. Hvala za nasvete

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Enkrat sem se poigraval z enim takim kot je tvoj. Še TT in I-go nisem uspel tekoče zinštalirat. Delalo sicer je a je stalno ven metalo, zmrzovalo itd.

Rešitev je bila v novem programu os dlančnika.

Tudi na Asusu 730w dela bp in ima enako resolucijo.

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Vprašaj se zakaj pa iz iste SD kartice kjer je posneto veliko kart IGO in TomTom čitata zelo hitro.

Se strinjam z tabo se vecjo karto 1.7Gb bere hitreje kot pa karto Adriar tako, da mora biti nekaj cudnega z programom samim
confused-1.gif

ufm

Pripravnik
2. sep 2007
88
0
6
Očitno imamo vsi pripombe na delovanje - da se pozno odloči za preračun. Jaz sem zmanjšal velikost karte in imam sedaj na kartici samo Slovenijo. Za preračun se NE odloči nič hitreje. Ko se odloči ga naredi hitro.
Očitno se bo treba sprijazniti, vendar mi ni jasno, kako lahko Miomap naredi preračun v sekundi, čeprav voziš po Nemčiji, ki ima karto neprimerno večjo kot je celotna AR 1.8.

nic

Zelenc'
3. nov 2007
16
0
1
eno vprašanje.
Je možno vse te POI točke iz adriarouta prenesti na IGO-ta. Če je
že kdo to naredo in ima kaki file, se pripočam.

Lp

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Se mi zdi, kolikor sem uspel opazovati, da dokler se na dlančniku vidi tista vijolična cesta, po kateri bi moral peljati, do takrat ne začne preračunavati. Ko pa cesta zgine z ekrana, potem pa v trenutku..

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
HP Ipaq rw 6815. Podrobno preberi navodila, skopiraj "obdelano datoteko" na SD, ne na aparat in bi moralo delati.

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Que.exe se mora prepisati na samem dlančniku. Najdeš jo v mapi Garmin.
Potem, pa mora biti še sw.unl tam kjer imaš gmapsupp.img datoteko.

Tako bi potem moralo delovati, deluje na FS N560, ki ima vgrajen GPS.

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
HP Ipaq rw 6815. Podrobno preberi navodila, skopiraj "obdelano datoteko" na SD, ne na aparat in bi moralo delati.

Enako tudi na HP Ipaq hw6915 (tudi vgrajen GPS).
Najdu ti bo GPS takoj, ko boš naložu ustrezno karto (odklenjeno)
Meni edino ni uspelo poslati karte direktno na kartico v PDA, čeprav je mapsource načel Mobile XT lokacijo.
Šlo je pa ko sm dal kartico v navaden čitalec

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.