[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Na mio168 pravilno inštaliran,mape odklenjene ker piše unlock:xxxx,. Po zagonu que- mi ne najde gps sprejemnika. Na dlančnik po zagonu se inštaliraju naslednje datoteke ki jih pred zagonom ni bilo. Te datoteke so:Errorlog;,garmin device,Garmin.nvm;garmin_arte.nvm; Garmin_mpm.nvm; Garmin_trip.nvm; Garmin_wpt.nvm.+ Datoteke Garmin mobile xt;Que ; +7 que dll datotek.
Ve kdo zakaj in če to mora biti tako. Nekje sem prebral da bi se datoteke Garmin. ki končujejo sa nwm morale pobrisat,tudi če ji pobrišem po neuspelem izkanju gps naprave se ponovno inštalirajo. Gps je notarnji ki na igo,tt dela na com2. Probal inštalacijo po hard resetu in je enako.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Mene pa zanima koliko je velki adriaroute 1.8.Na netu sem našel enega z 68mb pa se mi zdi to zlo malo
A bo pravi?

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana

Karta na PDA je pa velika 65,7 MB (68.894.720 B)

Mogoče gre za odklenjeno karto?

AR 1.8
115320-ar1,8.jpg

Priponke

• 115320-ar1,8.jpg
    115320-ar1,8.jpg
    6,2 KB · Ogledi: 274

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
O.K.Ker sem blond (po naravi ne v resnici) mi prosim pomagajte

Zaj sem si instaliral GarminMobileXTforWindowsMobile 41040w na kartico

Kartico dal v PDA in instaliral.

Prenesel Que.exe na PDA v mapo Garmin(me je vprašal če zamenjam sem kliknil da)

Ter dal datoteko sw.unl na PDA v mapo Garmin

Na računalnik sem si instaliral Adriaroute 1.8 ki sem ga potegnil iz uradne strani.

sedaj pa ne vem več dalje.Kaj še moram narediti??A moram dati gor city navigatora?

Kako naj mape spravim iz računalnika na kartico?

Kako odklenem karte?

Nazadnje urejeno:

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Na računalniku odkleneš karte s 25 mestno kodo (malo poglej sorodne forume, pa jo boš našel).

Ko boš to naredil vstavi SD kartico na kateri že imaš mapo Garmin in vse ostale zadeve in v Mapsourcu izbereš katere karte želiš naložiti na kartico, ter izbereš ukaz pošlji na napravo. Potem bo zadeva nekaj časa delala in ti bo ustvaril GMAPSUPP.IMG datoteko. Sledi še samo prvo povezovanje z GPS-om in mislim da bi moralo delovati.

Priporočam, da si še naložiš Garmin Basemap cca 35MB. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3645

Naloži pa si tudi support datoteke (noter je tudi glasovno vodenje v SLO, ki ni primerljivo s tistim škripanjem od prej)

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3493

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Uspelo mi je odklenit karto(mislim da)ter jo naložit na kartico.

Najde mi GPS se poveže,imam pa probleme da mi ne kaže karte prav. samo tako rjavo barvo v zgornjem levem kotu pa mi piše Rišem.

A ve kdo kako tole popravit?

Ah ja imam pa XDAmini ter windows mobile 2003se verzijo.

Če kliknem na poi ter eno izberem in tam kliknem na karto mi jo normalno pokaže??!!??

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Ne pomaga.Kaže mi samo sivino.Zemljevid mi pokaže samo ko kliknem desno spodaj Na prihod in se mi optem še odpre neki majhen meni tm piše kam zaviti.A mogoče nimam prav odklenjenih kart?
Na netu sem našel neko kodo in jo vtipkal za odklep pa mi je napisano da so odklenjene

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
ewo še moj problem če bi mi ga pomagali rešt.
naložil garmin mobile(z linka nekaj strani nazaj) prekopiral in povozil vse mape, ki so bile potrebne.
naložil osnovno karto garmina. ter zagna. garmin dela.
problem imam samo s povezavo gps-a. imam Dlančnik HX2700, gps pa je BT-Q920 SiRF Star III.
lp x5x

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Je komu uspelo zinštalirat Garmin Mobile XT na HP rx1950 z GPS srajčko?
Program in vse se zinštalira, težava nastane pri iskanju porta, katerega ga ne najde.

makaj

Zelenc'
26. sep 2007
8
0
1
A mogoče kdo ve kakšno pokritost imajo tele karte:

Auto Drive Hellas 1.20

NaviGuide Hungary 4.6

Slovakia Roads v5

, če se jih splača kupit, rabim za kamijon?

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
NaviGuide Hungary si lahko ogledaš na tem (klik) naslovu. Kolikor toliko je pokrito samo oglavno mesto. Za kamion so problem podvozi, ker so v Hu zelo nizki, karta jih pa ne pokaže!
LP, Jodlar

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
ewo končno mi je ratal. zahvala gre cifri(dobil ***+**gratis).

čeprav mi je Miomap deluje bolj natančno bom videl kako se bo obnesel.

lp x5x

re: sej bi jih 2x

smile-1.gif

re1: se strinjam z zgoraj napisanim.. zvok tanje je veliko boljši in lepši.

Nazadnje urejeno:

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Sem ravno inštaliral Naviguide 4.6 in SK Roads 5.
Madžarska je zelo dobro pokrita, ima tudi imena ulic v vaseh, bi rekel, da nekje v rangu AR.
SK Roads, pa je v večjih krajih dobro pokrit v malo manjših, pa je manj ulic.

Vsekakor pa oboje boljše kot v CN9.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.