Naveličani svojega avtomobila?

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz...

Men je pa vedno dbest se terat okrog z mojo drvarnico, k tko fajn prede pa vedno mi nudi dovolj adrenalina...
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ejga, da ne bosta pozabila na dva GSMujota vsak in pa velik znak propelerja na kluču. Obvezno seveda vse mizo v kafiæu, zraven rolice stotakov seveda.

naravno

sad

Guru
24. avg 2007
21.239
9.869
113
No, samo da ne bosta tega pozabila.
cheer.gif

Aja, pa uni svetlo plav koktejl morta naročit, z dežnički in slamcami. Jebaæko.
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.160
16.416
113
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...

Men je pa vedno dbest se terat okrog z mojo drvarnico, k tko fajn prede pa vedno mi nudi dovolj adrenalina...
grin1.gif

prede ja... milo rečeno
grin1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
ja samo tako "drvarnico" mislim, mislim da bi brez upiranja imel še kdo tu
cool-1.gif
No če imam pravi avto v mislih

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.459
5.680
113
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Čisto mimogrede, a na bormašino, palični mešalnik in fen se tudi navežete, jim vdahnete dušo in jih cele vikende drgnete na dvorišču?

zmaga.gif

Pač me je stari nauču odnosa do tehnikalij
cheer.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
No ja, včasih tud mal rjove, sploh takrat, kadar je vožnja malo bolj adrenalinska.
grin1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ksz.

To je vse brezveze.

Kak se lahko navežete na avto. Par kosov železja v pravem razmerju da se premika, vi pa tako zganjate.

Kvečemu če mi je za avtom žal, zato ker je šel brez okvar, ampak hej, zakaj pa zdaj prodajam? Da bom boljšega kupil.

Navežem se jaz še na človeka ne prav, kajšele na avto. Navezovanje ne prinese nikoli nič dobrega.

Gre se za to, da ce avto dosti uporabljas, ce si imel z njim dosti prigod na cesti, kot tudi na zadnjih zicih, se malo le navezezs
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Naveličam se ravno ne hitro, sam mel bi pa nekaj 100 avtov, ker jih pač obožujem.

Nekaj sanjskega že mam, bom pa verjetno oba prodal in kupil "sanjskega"......in en elektro skuter za zraven lol.
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ksz.

To je vse brezveze.

Kak se lahko navežete na avto. Par kosov železja v pravem razmerju da se premika, vi pa tako zganjate.

Kvečemu če mi je za avtom žal, zato ker je šel brez okvar, ampak hej, zakaj pa zdaj prodajam? Da bom boljšega kupil.

Navežem se jaz še na človeka ne prav, kajšele na avto. Navezovanje ne prinese nikoli nič dobrega.

Gre se za to, da ce avto dosti uporabljas, ce si imel z njim dosti prigod na cesti, kot tudi na zadnjih zicih, se malo le navezezs
smile-1.gif

Jaz sn kot dijak imel 93' escorda cabrio, nevem kaj se mi v tistem avtu ni zgodilo, pa vendar ko je model prišel po njega nisem čutil ničesar.
Šel po drugega in vozil dalje, prodal, kupil drugega vozil dalje.

Tega pač ne razumem, kot da se bi za laptopom jokal ko ga bi prodal, al pa mobitelom.

Rekel sem samo si, da letos/drugo leto, kupim enega beetla dizla kater nebo pol šel nikoli več od hiše, sprva avto za mojo in zame tako za prosti čas, pol ga bom pa enostavno vrgel al staremu v garažo ali nekaj si bom že zmislil da ga bom obdržal, ker vreden tak več nebo nič.

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Še nobenega avta se nisem naveličal.
Prodal sem edino svoj prvi avto - Diano, ki sem jo kupil leta 1990, ko sem bil absolvent. Leta 1992 sem jo nadomestil z bolje ohranjenim primerkom.
Po tistem sem vse naslednje avte obdržal. Ravno ta mesec se je flota povečala na dvomestno število.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
hm...tole me pa spominja na maminga bratranca(?)...pa se iz stajerske je
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Bemti, že 3 tedne se z istim avtom vozim, sem že naveličan. Nič, v ponedeljek zamenjam, moram samo še zgruntat, za katerega ...