Naveličani svojega avtomobila?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
232
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ste še relativno pozno zašli ...
wink-1.gif

ontopic:

moja Toyotica je zlata - dobesedno in nedobesedno.
grin1.gif
in glede na to, kakšno srečo sem imel, da sem jo našel, in potem, ko sem še zvedel njeno "življenjsko pot" ... ne vem ... glede na to, kolk kilometrov cepava, mi bo dejansko full težko, ko jo bom moral menjat.

sem pač očitno človek, ki se naveže na svoje stvari, namesto, da bi se jih naveličal - no, tiste, ki res delajo in ki opravljajo svoje delo (npr. telefon, SE p1i, sem se ga naveličal ker ni delal in ga prodal, Nokio 7650, pa čeprav je napol izdahnila po tem, ko je 3 leta delala na max brez problemov pa nimam srca, da bi prodal - isto z avtom) ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.466
5.678
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ja tud včasih...da ti to vidiš ko uleti ven iz 4 akserja, z lasmi čez rame, vrata zalaputne....adijo pamet.. Izgled pa zelo, zelo...hmmm ženske obline tam kjer morjo biti, brez našega beerbauha
smile-1.gif

Če mislva isto potem ja ni lih slaba......mogče mal mn mišic...ampak ostalo je pa na mestu
smile-1.gif
Dostavlja po firmah?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne niti malo. Me pa nebi motlo če bi mel kakih 100 konjev več.

Zdaj bom pa tak mazdo 5 kupo ker mi je daleč najhujši femeli vagn
smile-1.gif
In ti rabiš femeli wagn?
shocked-1.gif

Sezona je pred vrati na morje se gre, zima bo tu skijat se gre že čez cca 4 mesece, tako da ja, rabim VAN.
smile-1.gif

Najraje bi kakega transporterja samo tam mi je sedenje neudobno.

Mazda 5 je zakon. Enega 143 dizlaša, tok da me noben čeh po velebitu nebo fuk.al. Pa neopazn za policaje, to mi šteje
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da, in to tako zelo, da že po enem mesecu gledam kaj naj kupim drugega.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.119
1.279
113
42
Mava z bejbo moj in njen avto in se z obema furam in je fajn. Se pa vožnje z petico nikoli nism navaličal in komaj čakam da si jo spet kupim

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
So mi v lajfu pomembnejše stvari kot dejstvo, da pridem domov k vedno istem avtu.

467716-post_slo.gif

Meni je pomebno sam, da se prpelem iz A do B z njim pa grem tud na 200-300-400km dolgo dnevno turo, predkratkim Vrhnika-Tolmin-Bovec-Trenta-Predel-IT-Kranjska gora-LJ-Vrhnika in še 20km iz Vrhnike, nabralo se je za 350 km...avto pa 400 evrov vreden z njim si upam it okol sveta 100x, ker vem v kakšnem stanju je.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.242
9.872
113
Ne, vsakodnevna kanta namreč odlično služi svojemu namenu, priorietete za denar so pa zaenkrat še trdno določene. Tako da, še kakšno leto in pol bo morala zadostovati.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Ne. V 5 letih me nikoli ni pustil na cedilu, vem v kakšnem stanju je, opreme ma ravno prav malo, da se nima veliko za kvarit, pa ravno prav 'veliko', da zadovolji mojim zahtevam - klima, servo in te malenkosti. Še par let nimam namena menjat.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
hysterical-1.gif

hehe ne ni. govorila sem s strejšim sosedom iz nasprotne hiše. zgleda ga je nekaj iz tira vrglo
smile-1.gif
pa je "jamral", kako je sit svoje škode, pa kako so dolgočasne barve vse skupaj, pa kako so sedeži brezvezni, pa kako je... in da je prav sit in da nima nobenega veselja več do avta in potem sva prešla na to, kako ljudje zaradi naveličanosti ne čistijo več svojih avtomobilov in da je vsega preveč in da...

od tukaj to razmišjanje... oz. post.

Halo, škodo ma? če škodo ne nabaviš z vso opremo, je najbolj dolgočasen avto. Pa klijo, brez opreme. Vem, meli in imamo doma. Post letu se naveličaš tega pleha.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz se na stvari navežem in tako je tudi z avtomobili.
Se spomnim pred leti, ko sem prodal Twinga sem imel kar solzne oči, ko je šel od hiše.
Povprečno imam avtomobil 5-6 let, tega vozim zdaj dobra tri leta, vozil ga bom še 2-3 leta ampak mi je tako prirasel k srcu
smile-1.gif
, da ga sploh ne bom prodajal, verjetno bo dobil mesto v garaži kot 3. avto oz. ga bom dal očetu.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Če kupiš nov avto, ga je potem res težko prodat.
Foter je leta 94 kupo novo astro, ki je bla pri bajti 13let. Zadne 4 leta sem jo od tega vozil jaz.
Avto je bil brezhiben in ga je res težko potem dat vstran, sploh ko veš celo zgodovino avta.
Zdaj imam trenutni avto 3 leta, kupljen nov, kak dolgo pa bo pri bajti pa sam bog ve. Pomoje ga bom prodal ali pa podaril nekomu iz familije, tolko, da bom vedel kje se nahaja
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

To je vse brezveze.

Kak se lahko navežete na avto. Par kosov železja v pravem razmerju da se premika, vi pa tako zganjate.

Kvečemu če mi je za avtom žal, zato ker je šel brez okvar, ampak hej, zakaj pa zdaj prodajam? Da bom boljšega kupil.

Navežem se jaz še na človeka ne prav, kajšele na avto. Navezovanje ne prinese nikoli nič dobrega.

sad

Guru
24. avg 2007
21.242
9.872
113
Se kar strinjam. Pač dandanes so kante brez emocij, kup pleha in železja ter elektronike.

Čeprav vem, da bo enkrat k bajti prišla ena stara klasika, katera bo potem tam tudi ostala. Sem mislil, da sem jo že dobil, pa žal to ni to. Ampak bo že.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
shocked-1.gif

sem ti rekla... počasi.. drugače ti hitro dol pade, ker se ti zdi da ti gre samo za to čas in denar... ko ga boš spravil skupaj kot želiš boš videl da ga ne boš dal od hiše
cool-1.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Naveličaš se kateregakoli avta, ki si ga kupil namesto tistega, ki ti je zares všeč, pa si ga ne moreš privoščiti.