Tak da ga lahko na pendrek natakneš!Ja kakšen je pa ta polcajski kroF? Saz čokoljad?
Klele na forumu je objavln nekje seznamObstaja kje kaksen seznam slovenskih onlyfans accountov? Kaksen google sheet al kej podobnega (neki ki se ne zbrise po enmu tednu).
Bilo je, sej to je problem, da je seznam ze 2x izginil.Klele na forumu je objavln nekje seznam
Lol, what, kje jim je pa zdaj problem, sej jih bp promovirajo na igju..Bilo je, sej to je problem, da je seznam ze 2x izginil.
jah..reklama se plača sj prov da jih nočejo reklamirat in brišejo njihove sezname, tud one zahtevajo d se njihove slike tu šerane, zbrišejo takoj...ceprov bi jim bla to najboljsa reklama kar je mozn, ampak kokoš ostane kokoš a misl pa da je petelinLol, what, kje jim je pa zdaj problem, sej jih bp promovirajo na igju..
Pošlji ji pet eurov, pa naj še ona uporabi domišlijo, da so za 500.Suban na njen OF.. Nimam besed.. Poceni cipondra xD Ki za 30$ na mesc ne pokaze nč
Ok naj mi nekdo že pošlje ta discord link. Razen če kdo misli, da sem že od 2008 tu pod krinko, da vse zaj...so vse slike na discordu, nič posebnega ni
js sm vprašal že ene 5x pa ne dajo..tko da nima smisla gnjavit dejmo lepit tuki kar se da...žal pa živimo v preveč korektni družbi da res ne veš kaj smeš objavti in kaj ne...kje so lepi cajti taje...Ok naj mi nekdo že pošlje ta discord link. Razen če kdo misli, da sem že od 2008 tu pod krinko, da vse zaj...