saj ti si dodanOk naj mi nekdo že pošlje ta discord link. Razen če kdo misli, da sem že od 2008 tu pod krinko, da vse zaj...
123 je tebe dodal, kokr je kazalo
saj ti si dodanOk naj mi nekdo že pošlje ta discord link. Razen če kdo misli, da sem že od 2008 tu pod krinko, da vse zaj...
Tudi jaz prosim da me ze kdo povabisaj ti si dodan
123 je tebe dodal, kokr je kazalo
Ta tema je sla v qura c ko se je zacelo z diskordi in kdo je bil kdaj registriran...žalost
Katera nova slika? Nič ni bilo že dolgo novega. Samo zajebavanje s temi linki in invajti...Se bi se limalo kot se je do zdaj.... če ne bi jokali lastniku portala dnevno. Praktično vsaka nova slika je OF sedaj.
Tko se pa grejo ilegalo sedaj.....
Ja a dela zdj discord? Ker na prejsnem ko je blo ogromn mapic gor z bejbam so nas vse k smo objavlal slike benal iz discordana discordu od endvatri so kr dobre slike
Ta mapa je simbol slovenstva... Par folka ja ne discortu, invajta ne noben ker ce meni crkne krava ni problem- ker sta sosedu dvejs sm vprašal že ene 5x pa ne dajo..tko da nima smisla gnjavit dejmo lepit tuki kar se da...žal pa živimo v preveč korektni družbi da res ne veš kaj smeš objavti in kaj ne...kje so lepi cajti taje...