Ta mapa je simbol slovenstva... Par folka ja ne discortu, invajta ne noben ker ce meni crkne krava ni problem- ker sta sosedu dve
na discortu ga zihr ni ker ga banajo dol... sm js 2x že naredu mape pa obakrat sm odletu tak da...
Ta mapa je simbol slovenstva... Par folka ja ne discortu, invajta ne noben ker ce meni crkne krava ni problem- ker sta sosedu dve
Odvisno od kvaliete, količine, barve....tam nekje od 10€ dalje.Še zmeri ne vem po kolk je jupol
Zake je bil moj MEGA link od Denise zbrisan jeote? Keri če si lahko Denise nudse cukne dol iz https://forum.sexy-egirls.com/ lp
Tudi jaz bi prosil, če me daste na listo za jupolTudi jaz pridno cakam
ko otroku poveš, da božiček ne obstaja....A če vam iz strogo zaupnih virov pridobljene informacije povem, da je ta discord dobil samo Chuck Norris, vam bo kaj bolj jasno
sej če poveš od katere imaš, to ni problematično. Samo limanje slik jejaz mam od ene iz OF slovenke narocnino(zame top) a berem da so problemi ce se tu objavi zato ce imate kaksne zapte koticke me kontaktirajte da povemo od katere imam narocnino ce pa boste ostali limali iz OF tukaj bom jaz isto