No vsekakor lahko nalepiš, če ne drugega, bo zanimivo branje
Še enkrat opozarjam: portretiranke redno spreljajo to temo, tako da močno odsvetujem vsakršno objavljanje fotografij, ki so objavlene na takšnih ali drugačnih spletnih straneh za katere je potrebno plačilo. Nalepim vam lahko celo goro napol grozilnih mailov, ki smo jih v preteklih tednih dobili.
Matrvola, a res? Pa piiii ...kolkrat sem ji reku, naj slike Špele umaknejo, mater jim j .... zdej sm pa res jeznNalepim vam lahko celo goro napol grozilnih mailov, ki smo jih v preteklih tednih dobili.
nč ne bo.Dajte kak izvleček..
blo je generalno pucanje....
Sem mislil kak izvleček grozilnih besed.. Ker se mi zdi da ni na nivoju ampak bolj weewee razvajenih smrkelj.... Se pa pustim presenetitnč ne bo.
vsi izvlečki s te teme so šli al v robec, al v WC al pa v zavese ...
Ej....dans je Martinovo....še žurat ne morem brez da me ne motte vsaj en dan...pa kje je dons kamelči, da mora šef namest njega pucat, a? mladina, eh .. .
Zivjo, imam kar nekaj materiala a me lahko kdo povab v skupino, da posheram za pokusino nekaj malega zdaj
ROFL, where the fuck si pa Tomaža dobil...Tomaž, tebi še Kristus ne bi odpustil ...
Sem mislil, da boš razumel..??ROFL, where the fuck si pa Tomaža dobil...
Na Trojanah se pa res ne splaca ustavljati.Javi....da organiziramo Alter meet na Trojanah ko bo frei...
Bedak!!! Apollo8 je imel v mislih polcajski krofJavi....da organiziramo Alter meet na Trojanah ko bo frei...