Piši fotografu, kolikor berem, SC itak ne plača več kot 300-500 dolarjev za set.. odkupiš fotke, pa je.Ve kdo za njen suicdegirls profil ali set?
Barby: Alternative beauty (SG)
Fotke so nastale za prijavo na Suicide Girls (suicidegirls.com/),objavljam nekaj fotk ker še vedno čakamo na odgovor, ostale pa so zaenkrat rezervirane za SG ;)zigalovsin.wordpress.com
Lol, ja 300-500$ bom placal, za nekaj kar je lah ze na scju objavleno. Celi seti pa itk pridejo slej ko prej po objavi free online.Piši fotografu, kolikor berem, SC itak ne plača več kot 300-500 dolarjev za set.. odkupiš fotke, pa je.
2013 je bilo tole objavljeno, če bi jih na SC sprejeli, bi bile te fotke že davno gor.Lol, ja 300-500$ bom placal, za nekaj kar je lah ze na scju objavleno. Celi seti pa itk pridejo slej ko prej po objavi free online.
Imamo invajte, font je treba spremenit na Arial CE, napiši kaj rabiš. So pa stari, še iz mobisuxa, ne prime vsakA ni vec invajtov? Nekak sem se zbrisal ven sem bilntakoj zraven.
Nehite jebat folk s temi invajti, pa naj se raj kle postajo zadeve
Suban na njen OF.. Nimam besed.. Poceni cipondra xD Ki za 30$ na mesc ne pokaze nč
A ni to una Ksenija Kranjec iz Bara ali Big Brotherja?Suban na njen OF.. Nimam besed.. Poceni cipondra xD Ki za 30$ na mesc ne pokaze nč
Suban na njen OF.. Nimam besed.. Poceni cipondra xD Ki za 30$ na mesc ne pokaze nč
Tud jst..zalost, kokr sm reku, najslabse zapravljenih 20$ v mojmu lajfu, niti na eni sliki od 38 ne pokaze niti niplov...tm pa usa pametna na IG ja, kaj se use vidi pr njej, kokr d picko kazeSuban na njen OF.. Nimam besed.. Poceni cipondra xD Ki za 30$ na mesc ne pokaze nč