Nalimajte gole slovenke II.

charovnik

Pripravnik
2. jan 2025
19
30
13
mi je blo jasn da bo šel eden pike gledat če so iste.

in pa pardon, tkole bi mogu narest :)

1735903702393.png

v glavnem fantje, zdej pa tko. nisem nek jebnač, sam sem dost star da sem par punc vidu nagih. če hočte, jih lahko sem pa ke mal posharam, ampak vam v naprej povem, da jih bo večina podobno editirana kot prve slike, prvič zato ker mi je tak grainy cartoonish stil všeč, drugič zato ker je to privat ne OF in bi rad čim več detajlov skril na ta način, tretjič pa zato... nevem, because i can i guess. če bi radi še kej vidl kar mam v arhivu mi povejte, pa se lahko kej zmenmo, sam da ne bomo šli čez isti proces vsakič :) če ne pa tut vrei.

• Haha
Reactions: jest5
5. apr 2015
1.426
742
113
Ti samo limaj.
Sej marsikdo obožuje šunke, nič bat.. Sam veš kako se lepo trese ko spečeš po riti in sam to je važno.

Interneti so za sheranje:nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: rihard

charovnik

Pripravnik
2. jan 2025
19
30
13
interneti so tut za spodobnost in diskretnost, pa žal pamži te dni nimajo velik olike in obzira. napol pričakujem, da se zna kkšen pacient najdt k bo sred prešerca stal in lepotne pike štel mimoidočim češpljam, ampak mal sem pa tut paranoičen, sam klele res ne sme nč ne naprej ne nazaj ne levo ne desno, to mi je prioriteta ker sem od teh punc preveč dobil, da bi jih tkole pod bus fuknu. sam da smo si glede tega na jasnem :) v glavnem bom posheru, od tele suhice, do bajsik, vse mam.