Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ozze
Webasto ti je vgradil s strani forda svetovan mehanik ali si sam nasel enega in ti je dal racun?
Ali si dobil racun za webasto kar dopisan ori osnovnem racunu za avto kot dodatno opremo.
Ker tudi to tuhtamo, da damo nekomu vgradit šine "(svetoval ford trgovec), vendar bi zahteval da predelavo placa trgovec. Ali pa naj res da nadomestni avto dokler ne zrihta avto o katerem smo se pogovarjal.
Samo ce se mi tonska paleta zapelje po kombiju in ga " predela", zahtevam da to krije kasko ki ga placa trgovec. Plocevinasta stena med kabino in tovornim prostorom je malo debelejsa od folije in stane jurja+.. Pri trafficu je nekajkrat paleta se zapeljala do stene in vsakic je pustilo posledice. Pa je stena v primerjavi s fordovo konkretna. Tudi luknja je v njej ker se je zapeljala z vogalom v njo.
Postavka za webasto je bila na računu. Ko je avto prišel v avtohišo je šel na avtovleki do uradenega servisa za vgradnjo webasta. Tudi z avtovleko je prišel nazaj v avtohišo - vse so sami organizirali. Ko sem avto prevzel je imel 7 km na števcu.
Sem zadevo potem poskušal rešit še na drugem servisu. Sem jim opisal celoten postopek, pa so rekli da ni problema, da bi se to moralo rešit. No tudi oni so naleteli na zid Summit auto d.o.o.