Sjtv
Tukaj je po mojem mnenju tudi (predvsem) krivda uvoznika oziroma celo proizvajalca (ker tudi tuji katalogi niso veliko boljsi), ker ima katalog slab, poleg tega pa ze leto in pol prodajajo euro6 motorje, v katalogih je oa se kar euro5 motor. Mislim da tudi na spletu. Ce se ze ne vrzejo v tisk jurja posodobljenih katalogov.
Kdo si na zgornji strani predstavlja stranske tirnice?
Kdo si na zgornji sliki iz kataloga predstavlja talne tirnice v katerega je pripetih 5 gurten z setom 10 drsnih rink!
Standard je surov kovinski pod, oziroma za nek lameten znesek dodajo pvc pod ki sem ga tudi dobil,(nisem pa ga doplacal, kar sicer je za doplacilo (mislim da.manj kot 100 evrov)ce se prav spomnim poletnih pogovorov v salonu).
Se ena cvetka. Omenim zimske gume in feltne, pa mi na predracun napisejo se TPMS senzorje. Na alterju pa zvem da vsaj se lani ni bilo TPMS senzorjev v furgonih. Ko ta drugemu prodajalcu (/v istem salonu) konkretno razlozim okoliscine, mi potrdi da avto po vsej verjetsnosti najbrz res nima TPMS. In to bom zvedel sele.ob prevzemu. Če bo prevsem seveda.