V rangu do 10k je poleg vseh naštetih še vsaj kwaka z800/z900, tudi dost muzike za svoj denar, vsekakor pa vsaj 2 stopnički nad Z650.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Ja vidim, da je z budgetom okoli 10k kar pestro v naked razredu. Bo treba vse v živo pogledat potem pa izluščit favorite.
Citat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
Vozim motorje 30 let vse živo že probal in vozil. Najbolj zadovoljen s Hondo CB1000RA. Mislim da bi malokdo grajal ta motor keteri je praktično isti že od leta 2007. Dobro se samo hvali. Priporočam.
Citat:
Vozim motorje 30 let vse živo že probal in vozil. Najbolj zadovoljen s Hondo CB1000RA. Mislim da bi malokdo grajal ta motor keteri je praktično isti že od leta 2007. Dobro se samo hvali. Priporočam.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
tvoje osebno mnenje pač, ok, jaz ga ne bi nabavil, naked... teža 240kg+
sicer pa mu najbrž nič ne fali, kakor tudi drugim ne v tem segment...
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
tvoje osebno mnenje pač, ok, jaz ga ne bi nabavil, naked... teža 240kg+
sicer pa mu najbrž nič ne fali, kakor tudi drugim ne v tem segment...
Hm, kakor sem na hitro poguglal: 214kg
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj se navadiš, tudi z nakedom sem butal po 700km na dan oziroma večdnevne zadeve. Če ni AC, ne rabiš drugega in lahko greš kamorkoli (če je vsaj sedež solidno udoben).
To je samo moje mnenje, da pač sedaj ne bi več tega segmenta nabavil.
Če bi pa imel cb1000r ali katerega drugega po taki ali drugačni usodi, bi se pa ravno tako vozil in mi takšen motor ne bi bil ovira za daljše ture.
Če že izbira model v segmentu naked, naj se osredotoči bolj na to, na katerem najboljše sedi (da mu ni motor premajhen!), položaj, udobje, krmilo itd., ker zmogljivosti imajo vsi dovolj dobre ali predobre.
Mogoče res ne bi bila slaba varianta prvo Mt-07 pa da vidi, če mu to ustreza, stane drobiž in če hoče zamenjat čet leto, dve, še vedno dobi zanj dober znesek.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Naked je muka. Vse kar je nad 100 km/h ni več nobenega veselja..tako z vidika hrupa kakor z držanjem na motorju..130+ je pa itak veselica.
Ko maš enkrat zaščito šele vidi kako agresivno je sedet na nakedu.
Mene osebno je motil strahovit hrup..pa sem imel (bojda) eno tišjih čelad. A zgleda da sem curek zraka kasiral ravno pod takim kotom da sem pri hitortsih 130+ mislil da bom oglušel (več ali manj sem vedno vozil s čepki).
Zdaj s šibedahom na skuterčku...je pri 140+ kot bi bil na frčomatiku