Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne poznam politike pri yamahi, pri kawasakiju se je vedno splačalo kupiti "lanski" model, so imeli na zalogi tudi po 2 leti "stare", z občutno razliko v ceni.
Na to foro sem tudi jaz kupil.
Res pa je, da ti kupuješ rabljeno zadevo. Tu pa težko rečem.
Ne bi raje mogoče vzel Mt07 tracer? ki je malo bolj "uporaben", pa imaš lahko za kar dolgo...
Tracer je kolikor vem identicen, razlika je le v prednji maski, ki nudi boljso vetrno zascito in je zato bolj primeren za daljsa potovanja. Glede na to je to moj prvi motor...se nisem preprican kaj mi bo najbolj odgovarjalo....zato bom vzel kar se mi vizualno dopade (navaden mt 07) in pol bomo vidli...ce sem brcnil v temo bom menjal. Zelja je vedno bila aprilia shiver ali pa ducati monster...pa sem zacel mal razumsko gledat na vse skupaj, namesto da gledam na zadeve sam s srcem
Pojdi v salon in se vsedi na oba motorja. Tracer 700 je hudičevo več motorja, kot MT07. MT 07 je mali kot kak 125 ccm. Agregat je pa enak. sem vozu oba. Oba okretna in luštna za vozit, moči dovolj. MT07 je nekoliko okretnejši, ker je nižji in lažji, sem se pa na njem počutu kot krpan na kobilici.
Drugače je pa v tem rangu še kwaka ER6, ki je nekoliko večja in glomaznejša in suzuki SV 650. Cene so tam, tam. Zanesljivost ni problem, cena vzdrževanj identična. Tanovi SV 650 mi je carski z retro okroglo lučjo
er6n sem imel, dimenzije so približno enake, po novem se mu reče Z650 in zgleda kar spodoben
sem videl že tisti video, ampak suzuki je pa res grdo skropucalo od izpuha, ogrodja, sprednjega dela motorja, luč pa je ok, ampak na paše na tisto katastrofo
mt07 je po drugi strani moder lep naked, tudi cenovno
Novi Mt07 pride v akciji sedaj 5.500 EUR (z abs jurja poleg), kar je smešno nizka cena. Fant pa išče rabljeno mt07, tako da verjetno kupuje v rangu 4 jurjev, tracer 700 pa je 8200eur+.
No ja. Monster res ni slab, je nekaj posebnega, Ni pa edini motor na tem svetu. Pod jurja imaš vsaj še Triumph street triple 675, aprilia shiver, benfla F800R, Z800/900, MT09, itd. Izbire dosti, tudi uglednih znamk. Nad jurja pa da ne govorimo, ni da ni.
Nova MT-07 je cca. 5500€, Ducati, BMW, Triumph itd. pa za 5500€ dobiš 4 leta stare pripeljane iz Italije z zbitimi kilometri. Aja, drugače pa mene tud mika Ducati. Glede na to, da se ne morem stegnit do Diavela, bi z veseljem Monstera
O tem ni dvoma. MT07 in ER6 oz po novem Z650 sta za svoj denar definitivno best buy. Ampak trditi da je izmed vseh nakedov, v kateremkoli razredu samo monster 821 pravi nakup, kot trdi Yagi zgoraj, je malo mimo. Monster je špica, ni pa edini motor na tem svetu. Konkurenco ima močno, kar ni pa nič slabega, vsak se odloči zase. Zame osebno v razredu nakedov 100+ KM zmaga recimo Triumph street triple 675, sledi mu monster, nato vse ostalo.
Bi moral bit kaj posebej pozoren pri motorju ki je odjavljen iz prometa in ni bil vozen nekaj casa? Verjetno bi bilo smiselno narediti menjavo olja...servis. Gume so ok ce je motor dalj casa parkiran na tačko? Ne vem pa koliko casa ni vizen, ker se nisem sel na ogled.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.