Nakup motorja....

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Grimasn rajder... tud spretnostno vožnjo....

drgač bom zrihtal teren, kjer se boš varno lahko stegnu...... Maš kr nekej poligonov, kjer se da to probat....

Murkec iziv... da vidimo tvojo psihofizično sposobnost... da ne boš samo na nabijanju slonel...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
no poligonu varno pokažeš kaj znaš....
kva hočeš povedat da se znaš le ti po luknjasti cesti pelat ali po ozki ulici....

no shit Murkec no shit...

kapo dol... si me prepričal...
hysterical-1.gif

ko vidim tako ulico komej po vseh štirih, kaj šele z mopedom....
jebeš gusticica... Murkec spisi knjigo, ps pa vozi z clear vizirjem, za popestritev....

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj te pa že vizir moti
smile-1.gif
(vozim poleg prozoronega, če je tema ali dež).

Dejstvo je, da človeku je potrebno svetovati trezno in ne na podlagi gostilniških podatkov.
Seveda si lahko že v štartu kupi kakšno hayabuso, če bo vozil z glavo, fora pa je, da so današnji motorji znatno prezmogljivi za običajne šoferje in bi bili brez vseh pomagal še večja sneta sekira.

Vsekakor so tvoji nasveti, češ da "nikam ne potegne" in da je nepremičnina smešni ter ne temeljijo na nobeni objektivni oceni.

No reality@ pa dajmo drugače: kaj bi ti svojemu frocu svetoval, da kupi.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
mene nič ne moti... tebe moti vse živo npr. cestaki itd..., kar si že večrkat povedal...

drugo še enkrat ne lapej pokaži, kako obvladuješ motorno kolo....., ker je brezveze komentirat tvoje floskule u resnici pa se peleš ko stara mama z triciklom...

ne filozofirej dokaži, pa ne mi mi ne leži in ne vem kaj še...

Murkec bo šlo... Dokaži navor jajca, o katerem praviš da je....
Vizirček pa mej viola, če it paše, mislim, da ti pink še najbolj pristaja
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ne motijo mene cestaki, ampak se mi zdi neumno jih nabaviti za na cesto, saj so bolj za steze, omejitve pa znane.

Obvladovanje motorja je relativna zadeva, kako se pa jaz vozim pa mislim, da se tebe ne tiče, saj ne ogrožam ne tebe, ne tvoje familije, morda za tvojo gostilniško družbo res ko stara mama.

Kje in kako se vozim je dokumentirano, na stezi pa ti ne morem pokazati, nimam motorja za stezo, se ne vozim po stezah in me ne mikajo.

Lahko pa nam ti pokažeš, da te bomo lahko občudovali...

Kakšen navor te zanima?
Ok.
Evo za er6
Maximales Drehmoment
66 Nm bei 7.000/min

In poglejmo npr. za hec dirkalnik Zx6 Ninja, ki ima sicer kar 137PS, vendar pa "le"
Maximales Drehmoment
71 Nm bei 11.500/min

In to pri visokih 11.500 obratih...

Zanimivo a ne...

p.s.
vizir je srebrn, ne viola
smile-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Snečko govorim o z750 in z1000

ti pa kar skoz vlečeš drug motor notr... a bo šlo..

Za spretnostno vožnjo je vsak motor dobr, naj ti povem, da te rukne vsak kaps z bavarcem v spretnosti dol....

z1000 letnik 2013 110 N·m (81 lbf·ft) @ 7,800 rpm

zdej pa nabijaj naprej...

Nazadnje urejeno:

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
Dejstvo, da ga nekateri označujejo kot ženski motocikel, je prebudilo celo nekakšen tabu. Tako moški ob nakupu raje posežejo po večjem Z-ju, kar je sicer odločitev vsakega posameznika.
iz tvojega linka, da ne bo pomote....

JAO MURKEC MURKEC..... pejt se šminkat nazaj, pa svoji kuzli razlagi pravljice...

I

Izbrisan uporabnik #488

Res je, vendar nas je zanimalo bolj tole iz linka, a ne.

Citat:

Vožnja je prijetna, nad 7000 v/min pa športna. Zelo športna. Tako športna, da mu športni bratranec na cestah, po katerih smo ga priganjali, ne bi mogel slediti. Predvsem zaradi boljše pozicije, ki je na tem motociklu veliko bolj pregledna kot na bolj športnih oblikah.

Menimo, da so odlične vozne lastnosti modela ER6 vse premalo poudarjene v primerjavi z njegovo praktičnostjo in nezahtevnostjo. Izrazito prožen in po potrebi tudi športen agregat, odličen zavorni sistem in ciklistika, ki si zasluži vse pohvale, so značilnosti športno nastrojenega malega dirkača, ki bo na zaprtih cestah za seboj pustil vse tekmece in večino super športnih raket.

priden.gif

p.s.
In da ti ne bo nerodno, meni je er6n svetovala ženska, hotel sem sicer oranžni z750 ...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Sta se skupi tud našminkala....
Ko sta motor izbirala...

pa kje se skrivaš, zdej bi te pa res rad spoznal... prideš na kak meeting alter, na motozbore tko vem da ne hodiš...

I

Izbrisan uporabnik #488

Nonstop smo te vabili v MB na alter meetinge, ene 4 smo imel od novembra naprej pa te ni bilo.

Te lahko peljem do šefice pa ti še ona kaj izbere.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Šparam za tole....

Husqvarna-20SM-20510-2010_1.jpg

...
tukaj bab skoraj ni, da bi kej svetovale..
baba je sam ovira pri tej stvari..
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Se prav sminkersko zadevo,da poka,gre po zadnjem,pa po 100km mas dost,ker si pretresen in rit srbi
smile-1.gif
si pa frajer,ko prletis pred lokal s stopijm ja :p

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Sem ga probal in se zaljubil.....
gledal sem tudi hondo HM CRM F 450

novi so kr dragi... je pa to top motor za po mestu in okolici...
Sploh v Kranju maš dost takih placov, golnik, Zgornja Bela, Bašelj..... mal za zgont, Jezersk...

Pa še par poligonov je Kr in okolici....

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Jaz imam SXV450, pa bom ravno menjal za Tuono V4R... Da se bom lahko še kam dlje peljal...
cool-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Benko14 pravi:
Evo leto je naokoli. Lansko leto se zaradi različnih dejavnikov nisem odločil za nakup motorja. Nekako sem bil finance primoran preusmeriti v druge namene.

Letos pa nimam v načrtu nobenega nakupa in se bom posvetil nakupu motorja.

Gledam pa ta model http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7054849 . Nekako se odločam, da bi kupil nekaj takega. Vem da imam malo konjev vendar zaradi preteklih izkušenj z motorji (prometne.press) se želim po 8 letih suše ponovno navaditi na vožnjo z dvokolesniki in dobiti spet nazaj tiste prave.

Zanima me, če ima ta motorček kakšno hibo in na kaj je potrebno biti pazljiv.

Možakar drugače išče nekaj bolj turističnega ne pa dirkalnika. Najboljše da gre kar v motogp pa si tam kaj izbere.
crazy1.gif
Zakaj bi kupoval nekaj kar ne rabiš, če si že s 70 konji zadovoljen ne rabiš zarad drugih kupovat nekaj s 150.