Mja, zdej, ko že vsi nekaj nabavljate, je pa še mene prijelo...
Glede na to, da nisem nikoli vozil (vsaj resneje ne) ničesar nad 50 kubiki, me zanima, kaj mi priporočate?
Načeloma nisem zahteven, niti nimam potrebe po nekem adrenalinskem izživljanju, polaganju do tačke itd. (me je preveč strah zaenkrat). Nekaj lahkega, okretnega (vozil bi se tudi po mestu), da ni prezahteven in da sem pa tja odpusti kakšno napako (glede na to da sem "zelen" ko feferon).
Rad bi tudi, da je motor dovolj zmogljiv in udoben, da se vsedem in odpeljem npr. na morje ali pa kakšno kremšnito. Pa da se lahko vozim po AC tistih 140 na uro in da potegne v kak klanec. Aja pa da se lahko zadaj še kakšna fejst tetica pelje brez pretiranega mučenja
.
V štacuni, ko sem šel malo pofirbcat, mi je prodajalec na vsak način hotel prodati ER-6. Glede na to, kolikor sem se uspel pozanimat, bi bil najbolj primeren ER-5 pa je tip rekel, da je to za babe pa za stare atke
... Sicer me niti ne vleče toliko h kupovanju novega, glede na to da bo to 1. bike in bolj namenjen "turistični" vožnji pa če ne drugega mi bo ziher se prevrnil s tace se mi zdi škoda velike denarje metat, da se bom potem sekiral. Nekako bi raje čimveč muzike za čimmanj para... Torej, kaj sedaj?