Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odločam se za nakup sport motorja...Zanima me kaj mi priporočate, glede na to da bom nov motorist (imel sem gilero CX pred 10.leti, potem nisem več vozil motorja)? Sem tudi precej velik 192cm. Gledam za 600 ccm, novejši od letnika 2001 do 4000eur.
V kateri razred oziroma kako se reče tistim "skuterjem", ki so malo večji in so za dva? V Italiji sem jih videl polno, pa ne vem, kako se jim reče, da bi malo pobrskal po netu za cenami teh zadevc
Če gledamo na japonske štiri znamke v razredu superšportnikov, potem bo najbolj primeren Suzuki. Poleg protivetrne zaščite ima tudi prijazen način podajanja moči in voznika ne "preseneti". Resnici na ljubo, si za današnje motocikle kar velik, saj imam jaz 184 cm, in na marsikaterem izgledam kot Krpan na kobilici.
Ja zgleda da jih ne marajo hrvati...ma pomoje bo zame še vedno prišel najbolj v poštev...sem bral že več testov-na enih pravijo tako, na drugih drugače...Bi se moral z vsemi peljat potem bi se lažje odločil na katerem se najbolje počutim...ampak kaj k to skoraj ni izvedljivo
Ma ko sem imel 125 sem bil kar neumen....tako da upam da sem zdej prišel malo k pameti, ma vseeno bi raje 600, ker je tudi lažji motor...imam pa prolem ker živim v bloku in ga nimam imet kje parkiranega...je kdo v GO, ki ima odveč prostora v garaži-plačam za najemnino, če bo prostor za mojega konjička noter
jaz sem povedal svoje. če ni porihtano v glavi, potem preskoči.
sam sem skočil iz nič na tdm 850, potem na 900. vmes peljal malo zzr 1100.
kasneje okleval ali tdm 900 zamenjam za zzr1100 ali za avto. zaradi nastajajočega prepiha v glavi sem se odločil za avto. ko se glava umiri bo padla fjr
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.