Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ne še zmer ne štekam kaj te tako fascinira. Da 3gs super lovi? V tabeli je primerjava samo z Nexusom, za katerega nče ne trdi da je fenomen pri signalu. 4ka je pa sfaljena tudi če ga samo od daleč gledaš, torej tudi če odmisliš to držanje v roki.
Me pa zanima kaj so ostali v mobilni kopirali od Appla? Resno. Mogoče 3g, HSDPA, HSUPA, WLAN, multitask, GPS, MMS, da telefon igra vlogo usb diska, sinhronizacijo, AMOLED, Super AMOLED zaslon, kovinsko ohišje, touch screen, kamero, notranjo anteno,....kajti v večji meri so to zadeve za katere apple še nedolgo nazaj niti vedel ni da obstaja. njim je celo fascinantno, da lahko s 4ko opravljaš videoklic, čeprav je zadeva v telefonih in Evropi že koliko, vsaj 5 let.
Pa res nimam nič proti telefončku, suepr zadevšna, odličen OS, zame osebno sicer nekaj pomanjkljivosti ampak za 90% uporabnikov fantastičen telefon brez primerjave (zgolj zaradi odzivnosti), ampak slišati si pa ne kot fan ampak fanatik s plankami ob strani. Pa nič osebnega se razume
Mogoče ker res dobro poznam samo Nokio in iPhona. Nokia Top uporabniški umesnik za povprečnega uporabnika in skandinavska zanesljivost, iOS za uživaškega uporabnika , večina kolegov pa ima HTC-je in po preizkusu me glede na Nokie in iPhona niso ravno pretresli, ker so ravno nekje vmes. Ker pa mi brez Interneta skoraj ne bije srce mi je iPhone le z vsemi svojimi funkcijami in res prijetno uporabniško izkušnjo kot naprava, ki je več kot telefon še vedno najbližje (seveda ima to tudi svojo ceno). Kdaj pa se bom odločil za 4ko pa še ni znano