Citat:
It seems that Apple's geniuses forgot to test the Imovie software.
Želel sem, da si ljudje oblikujejo svoje mnenje samo na podlagi Rokovega pisanja in ne na podlagi mnenj drugih. Sicer je pa tista tema shranjena "na varnem", če jo bomo še kdaj potrebovali.Citat:
Uporabnik boris42 pravi:
@mikrohard: Če si že kopiral moj povzetek Rokovega pisanja na jabuku, bi lahko vsaj še moj pripis zraven skopiral.
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Pa saj temu ni videti konca ...
Another problem turns up for the Iphone 4
Citat:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Resnico mora kar lepo Apple sam povedat, ne pa da jo morajo mediji dobesedno sami izbrskati (jih kupovati, testirati, razstavljati na vse mogoče načine da pridejo do nje)
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Resnico mora kar lepo Apple sam povedat, ne pa da jo morajo mediji dobesedno sami izbrskati (jih kupovati, testirati, razstavljati na vse mogoče načine da pridejo do nje)
Citat:
Uporabnik iFan pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Pa saj temu ni videti konca ...
Another problem turns up for the Iphone 4
Citat:
In nad tekstom reklama za Microsoft. Dobr znajo oglase prodajat ni kaj
Citat:
kje pa ti vidiš reklamo od Microsofta?? tisto zgoraj, če misliš, tisto se spreminja, jaz sem dobil od googla, pa pol je blo od iPhonea, itd itd. tisto je samo oglaševanje, da služijo s tistim, tako kot recimo ima tudi alter in ostale spletne strani, ker drugače ni zaslužka na spletu
Citat:
The resulting data was clear under both situations: There is a performance penalty when you hold your iPhone with your bare hand, independently of the bars displayed. When the signal is very strong, the impact is less noticeable. When the signal is weaker (chart above), the problem could stop communications altogether, like have been demonstrated already for both internet access and voice calls.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Bolj strokovno narejeni testi:
http://gizmodo.com/5576839/wireless-expert-on-iphone-4-antenna-problem-tests-we-got-a-problem
Citat:
The resulting data was clear under both situations: There is a performance penalty when you hold your iPhone with your bare hand, independently of the bars displayed. When the signal is very strong, the impact is less noticeable. When the signal is weaker (chart above), the problem could stop communications altogether, like have been demonstrated already for both internet access and voice calls.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ne če pa to ni..ma kaj pa vem.
Model pred mano citira odstavek, kjer piše kako katastrofalna je izguba signala, a njegov odgovor, da je pa 3gs revolucija na področju signala, 4g sicer malce manj ampak kljub temu iFan še kar ni vedel, kako napreden je Apple na tem področju. Sej ne vem a je sarkazem pa ga jaz ne štekam?