Dokaj vsakdanjih kablov se ne dobi povsod, je treba kar v kak "veliki pok" ponje, je še največ na kupu, pa še tam je kriza z metražami.
probaj tega šiš-miša, ga imam odkar je prišel na police pa ga še vedno ne menjam za nobeno drugo, niti ni na trgu najti nič pribljižno podobnega in primernega za uporabo brez podlage
lej z mišem pisat ne morem, rabim tipkovnico, One pa vkloplja izklaplja in preklaplja vse razen TV-ja mi noče in noče vklopit; sem pa google že dodobra obrnil; support pa mi pred par meseci tudi ni nič pametnega odgovoril pravijo le, da bi s privzetimi nastavitvami sedaj moralo delat a ko se spravi kišta po po minuti popolno spat je razen originalni daljinc ne zbudi; trenutno je v upoabi še PS3 s harmony pretvornikom ; je pa glede vklopov panasonic plazem kar nekaj po netu a meni ne reši
4 napravce za upravljanje so trenutno v dosegu roke, z eno se seveda ne da, ena pa je preveč
Poraba je ka; reciver gre mimgrede prek 400W, TV je med 280 - 400W, trenutnega PC pa še sploh meril nisem, prejšnji je bil na okoli 170W kar je še vedno manj od PS3.
da ne bo prevroče in ni treba za vsako malenkost zaganjat vseh "igrač" pa od nedavna skrbi android tablica