Da nebi špilal ni problema, prej je problem nekaj drugega:
- če ga boš sestavil tako kot sam hočeš, v nulo, da za vsak del točno veš kaj boš nataknil, potem bo daleč od poceni.
- će se lotiš z namenom, da bo poceni, bo pa ravno to problem, na koncu izgleda vse skupaj kot iz 100 koncev skupaj nametano, da si nataknil 5 delov, ki si jih nove kupil, tri, ki so se ti valjali v garaži, menjalnik ti je kolega prodal, preostalo si pa s starega bicikla pošraufal.
Jaz sem sam preizkusil že obe varianti.
Ma tuki lohk profitiraš tko, da si nabaviš kak lanski okvir, pa v akciji našibaš celo grupo opreme, set koles v akciji, zdele se bodo akcije začele, ko bodo 2018 zalogo pucal. Sam za to je treba met gušt. Pa balanco vzameš tapravo, pa Fajfa je prave dolžine in tko naprej. Ni zmeri cenej, imaš pa tko kot ti paše. Pol se mi pa valja zic pa balanca pa fajfa še od nakupa dalje, ker tega noben noče. Aja, fajfo sem mensezdi clo že šenkal. Če bi si po želji sestavu bicikel tega ne bi bilo. No zdej po novem se mi valja še Veloce menjalnik s kratko kletko, pa 11/25 kaseta.
Osebno mi gre na jetra, no mi je šlo lani, ko sem kupoval za ženo, Speedster Contessa, 105 oprema, ja ne, so mogl ene kitajske bremze gor nataknit, ni šlo 70 EUR več na ceno dat, pa bi ble še bremze od grupe....grrr Pa sej, kupiš zavore, sam te glih tko delajo, pa sam valjale bi se pol po garaži....
Al pa Canyon za 1600 EUR kliče kolega, da je karbonc z Ultegro....čaki stari, to neki ne štima. Grem pa gledat, so ble pa od ultegre sam ročke, pa prvi menjalnik... Stari sej je kul, sam to ni Ultegra, to je tiagra spimpana na ultegro. Pol pa najdem na netu akcijo telih Canondale okvirjev....no seveda, en je priliko zavohu, pa je nametu gor na pocen okvirje, kar mu je pač na zalogi ostal.