Tale bo ravno prava za olivno olje da se ne vidi če je res kvalitetno kot je pisalo na steklenici!Pozabi steklo. Tale bo za naslednje 3 generacije:
Tale bo ravno prava za olivno olje da se ne vidi če je res kvalitetno kot je pisalo na steklenici!Pozabi steklo. Tale bo za naslednje 3 generacije:
moja je naročila s temu to, omg.jaz bi rad še enkrt naročil šprico za oljje - stekleno.
Prva z amazona je delal 3 tedne, potem se je en člen v šprici polomil
Druga s Temu je prišla v koščkih
Kje bi še lahko probal, da je ok kvaliteta, steklena, da bo res prišla, zdržala kako leto...
Nea se sekiraj, ce ne zastopiš...Res bi enkrat rad zvedel od kje vam ruralcem ženski spol za jajce...
Levo ali desno, to je zdaj protivprašanje?Te bom v jajco sunil.
Ce se komu ena ni spustila, cist mozna opcija.Te bom v jajco sunil.
Potem ima eno jajce in ne jajco. Potreben tečaj slovenščine.Ce se komu ena ni spustila, cist mozna opcija.
Ja, kako pa drugače...? Nisem s Štajerske, ampak pri nas smo vedno rekli ''ena jajca, dve jajci, tri jajce''. Betonšeki pa navadno rečejo ''en jajček''....Res bi enkrat rad zvedel od kje vam ruralcem ženski spol za jajce...
Sicer pa v slovenščini poznamo tudi srednji spol.Ja, kako pa drugače...? Nisem s Štajerske, ampak pri nas smo vedno rekli ''ena jajca, dve jajci, tri jajce''. Betonšeki pa navadno rečejo ''en jajček''....
Jaz sem pri Aliexpressu vedno počakal, da odpošljejo..potem pa drugo naročil. pa še to ni garancija, da potem nekje ne dajo v skupno pošiljko...Ne vem, sem natapkal vec narocil pa je dalo v eno