Le utiševalec pove vse tako kot mora, ostali ste pač preveč pristranski.
Lamagras, ali ti misliš da ti bomo kmetje pustili voziti po naših travnikih?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Le utiševalec pove vse tako kot mora, ostali ste pač preveč pristranski.
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Katere slabosti pa ima avtomatik pri vožnji navzdol?
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Sem pa slišal ja da bi naj subaru bil top shit, kar se tiče 4x4.
Citat:
Uporabnik bose pravi:
Na www.volksvagen.de sem zasledil naslesnje " 4MOTION ist der permanente Allradantrieb von Volkswagen.
Beim permanenten Allradantrieb 4MOTION von Volkswagen wird die Motorkraft bedarfsgerecht auf alle vier Räder verteilt."
Če prav razumem gre pri 4motion za stalni 4kolesni pogon.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Sem pa slišal ja da bi naj subaru bil top shit, kar se tiče 4x4.
kje si pa to slišal??? Pa od koga - a ima dedc izkušnje, je že kdaj probaval kakšnega 4x4? to me pa res zanima.
Citat:
top shit - Top of the line. Best in its class. An adjective, meaning high-quality, that is preferred by those of color.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
skoraj vsak subaru ima že plinsko napeljavo
ja in zaradi tega unicene ventile oz. stelanje le-teh na 15k km, ko je treba vzeti ven komplet masino... hvala lepa ampak japonci niso pogruntali nic pametnega ze 15 let. Pravzaprav nikoli... kopiranje pa obvladajo.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
škodo ste vozli že kaj po servisih?tole je na daljši rok najbolj pokvaljiv 4x4 v zgodovini. Se mi zdi da ne obstaja ena 4x4 škoda, ki neb imela težav spogonom
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
škodo ste vozli že kaj po servisih?tole je na daljši rok najbolj pokvaljiv 4x4 v zgodovini. Se mi zdi da ne obstaja ena 4x4 škoda, ki neb imela težav spogonom
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Drugi del stavka je pa "rahlo" falil.