Najceneši pretvornik oz. sprejemnik DVB-T na trgu?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Nič te ne obtožujem
smile-1.gif

Lahko se pa vzdržiš komentarjev tipa "pametnjakovič".

Zanimivo, kako ste veseli in glasni, ko se nekje da prihraniti in tiho ko se podraži bencin, hrana, stanovanje za stroški....Hipokriti na kvadrat.

Ne vtaknete se v cene gostinskih storitev, cena kave, piva v lokalu...to vam je čisto normalno, a dvojna ali trojna marža a?

Torej, v katerem e-leclercu moram dat 57,67€ da bom dobil tole napravo. Saj kot praviš pride toliko ali ? Vse druge stvari me ne zanimajo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.674
113
Lool. Samo da se obešamo na brezvezne stvari. Normalno pismen osebek bo razumel, kaj hoče Leclerk s tem doseč in to je to.
V glavnem, je pa zanimivo, moja napoved se že uresničuje.
cheer.gif
Čakamo, da padejo na 40 ali celo 30 EUR, čeprav bodo še malo pocuzali...

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
na Hrvaškem tudi prehajajo na digitalno....pri njih se prodajajo po 200 kun ........... ga kr poleti če boš kej na morju mimgrede kupiš !

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Odličen nakup, če živiš kje ob meji in želiš spremljat program tujih televizij
cheer.gif

(kravatje imajo namreč cenejši mpeg2 in ti pri nas tak sprejemnik en burek koristi)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Čakamo, da padejo na 40 ali celo 30 EUR, čeprav bodo še malo pocuzali...

Jaz bom kar do konca leta počakal. Sigurno bodo imeli kakšne subvencije ala sprejemnik za polovično ceno na eno položnico od rtvslo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.653
6.707
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Torej, v katerem e-leclercu moram dat 57,67€ da bom dobil tole napravo. Saj kot praviš pride toliko ali ? Vse druge stvari me ne zanimajo.

v nobenem, lahko ti pa ga jaz zrihtam za 70 evrov
evil.gif
. je še vedno cenejši kot v drugih štacunah.
Za razliko bom pa kdaj nabavil pivo v lecelrcu (po istem sistemu kot ta sprejemnik, ko bo bistveno cenejši kot pri drugih slo trgovcih).
Moram nekaj zapravit v lecelrcu, imam 100+ evrov dobropisa od zamrzovalne omare.
evil.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
Evo poročilo o USB DVB-T tunerčku iz Dealextreme-a (dobil danes). Tale reč: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28891
Poročilo:
- zraven pride tamal cd z drajverji in software-om (serijska nalimana na ovitku in zapečena na cd-ju:).
- vržem notri usb tuner, skenslam autoinstalacijo
- zaženem autorun, inštaliram drajverje, restart ni potreben.
- zaženem še BlazeDTV 6.0 software, serijsko vtipkam po inštalaciji (tista na CD-ju dela, une na ovitku cdja nisem niti pogledal če je ista).
- dam autosearch (full sken), išče ene 4 minute po celem spektru. Sem blizu Krvavca, signal mora biti po mojem kar močen da najde - v Lj ni šlo, bom probal jutri še enkrat.
Torej najde sledeče (zvok in slika kot se šika): slo 1, 2, 3, pop tv, kanal a, tv3, tv pika, channel-10 (naš kanal).
Torej skupaj 8 kanalov, slika je RES HUDA oz. brezhibna.
Dela capture fotke, capture filma v mpg je brezhiben (nimam kam pripopat, sicer bi dal link gor)
Zaenkrat zadovoljen, dela brez zatikanja. Zdaj je treba verjetno samo še najti način da obesim hišno anteno oz. tavelik priključek na tale picajzel vtikač na usb-ju.
Aja, priključeno na notebook s core2duo procesorjem in 2gb rama, WinXP, directX 9.0c.
No pomembno je da za 14,99 usd lahko potrdim da pri meni v idealnih pogojih kar se tiče signala deluje brezhibno. Če koga še kaj zanima naj pa vpraša.
Če kdo najde na DX-u kaj podobnega zunanjega, po možnosti na Scartu z mpeg4 dekoderjem (vse kar sem videl ima mpeg2) naj da link kateri je.

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Evo, za fotra nabavili tegale maximuma. Sicer ga še nisem priklopil, ker bo za na vikend ampak na prvi pogled izgleda OK.

Ima dva scarta, HDMI, podpira tut HD, ima USB za slike, mp3,... pa še priročno majhen je.

Za ta denar je dober nakup.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Takole, sedaj je priklopljen.

Ima totalno isti meni in daljinca, kot Strong, ki ga prodaja Bigbang/Merkur. Razlika je samo v sprednji ploščici, tudi dimenzije so iste. Aha, še ena razlika je, Strong predvaja filmčke (baje), ta pa samo slike in mp3.

Zaenkrat samo pozitivno.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
A lahko kdo ki je kupil pri Leclercu poda mnenje.

Jaz rabim 2 pa ne vem, ali naj vzamem te pri Leclercu ali v Comshopu ?

Prosim za mnenja lastnikov.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Xoro-ta imam jaz, pa mi .avi ne delajo. kaj več nisem še probal. NIti s sliko nisem nevem kaj zadovoljen, tle je verjetno kriva antena,ki je tista mala 10 cmterska.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Antena je kriva, če se ti slika občasno kocka, oz. "kristalizira", ali pa če na trenutke zmanjka zvoka. Če se to ne dogaja, je antena OK.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Jp. Kristalizira. Saj pravim, da mam tisto 10 cm od antene. Na trenutke pa je res lepa slika. TV je LG 37LG5XXX.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Prikljuci tuner na zaresno anteno, ce jo imate na zgradbi, ali pa naredi svojo, ce je nimate. Jaz jo imam znotraj stanovanja v bloku, sem ravno na napacni strani zgradbe, tako da je med mano in oddajnikom zunanji zid ter 2x vmesna stena, zadeva deluje super. Na sreco sem ravno toliko nad tlemi, da vsaj bliznji hrib ni vmes ... Z anteno, ki je prisla s tunerjem, so bile pol casa kocke ali nic signala (takrat slika izgine), pol casa je pa normalno delovalo, torej priblizno tako, kot pri tebi.