Najceneši pretvornik oz. sprejemnik DVB-T na trgu?

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Drugače danes je v reklami od BB, Strong SRT8100HD za 80€ ima pa HDMI,SCART,USB skratka ustreza kriterijem digi.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
usb ni zahteva apeka
wink-1.gif

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Kaj ni še nihče nič nabavljal v tujini, ali vsaj gledal za to, če je bi prosil za kak link.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, kaj pa varianta Nettop + kitajski čungalunga tuner? Fura kdo to varjanto? (namreč, doma si bo treba nekaj naštimat, da lahko jst fotru doma preko remote naštimam, kje naj klikne, da bo lahko film gledal, pa če bi mel še tv zraven, je to samo extra feature
smile-1.gif
).

Lp

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Me prav zanima cena tega Xoro modela pri nas, sam sem pred časom imel predvajalnik in sem bil z njim zelo zadovoljen. Upam, da sporočite, ko pride na naše tržišče...
Kaj pa tale, bi bil primeren za naše tržišče, kaka je razlika z modelom Xoro HRS 8500??

http://cgi.ebay.de/Xoro-HRS-30...=item439d37c528

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Prek meje je čisto spodoben za 50 e. Preverjeno. Pri nas je točno tak model 100 e. Pri hrvatih pa od 75 e naprej.

Ni pri meni tako, da jutri napišem specifikacije in model.

lp

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik elc pravi:
To je meni vsaj še vedno pretirana cena, upam, da se kje najde ceneje...

- Fizično je sprejemnik majhen
- Spredaj ima displej za kanal, usb vhod, tipka za vklop in kanali gor/dol
- Zadaj HDMI, 2x skart, antena vhod ter izhod, digital audio (cinch – ne optika)
- Zadaj ni component, composite, stereo audio cinch, s-video, digital optika
- slovenski vmesnik
- iskanje kanalov hitro, 9 slovenskih iz Plešivca in 4 avstrijske – lokacija Slovenj Gradec
- programi se ne zatikajo
- nekaj besedila v meniju se prekriva
- teletekt ima malenkost slab izpis črk

največja zanimivost je USB vhod
- lahko snema trenutni predvajani kanal – rdeča tipka spodaj (pri snemanju je ves čas levo zgoraj na ekranu zank za snemanje)
- pri predvajanju vsebin je potrebno vstopit v meni in pod USB izbrati željeno (ni hitrega dostopa)
- predvaja slike JPG
- glasbo MP3
- filme, divx (.avi, .mp4), mpg, vob(ne podpira vseh zvokov),full HD (.ts in .MKV) J
- hitro predvajanje 2x, 4x…32x
- ima 3 velikosti podnapisov (pri velikih mi druge vrstice ni kazalo), barva in ozadje podnapisov se lahko spreminja
- prepozna samo fat32, testiral do 16gb, dela tudi čitalec kartic in v njem spom. kartica

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Se strinjam...ni za hitet.

Cene bojo še konkretno padle, kot vedno in kot povsod.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
A za dvb-c moram tud pazit da bo mpeg4?
confused-1.gif

Gledam na nemškem ebayu pa se najdejo že za 60€ s poštnino.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
Jaz sem za začetek iz dealextreme.com naročil en usb dvb-t z anteno in daljincem, da vidim kako deluje (16usd, še čakam nanj). Sem pa že gledal tiste z mpeg4 ki jih vtakneš v scart (na isti spletni strani), pa imajo eni tudi usb vhod za predvajanje ter seveda vsi daljinca. Tam za ene 23usd se dobi (se pravi brez carine). Verjetno bo to naslednji nakup tam nekje poleti - da bi cena 23usd še kaj padla skoraj ne verjamem. Paziti je treba samo ker niso vsi mpeg4, nekateri so mpeg2 (saj je iz komentarjev in opisa v glavnem razvidno).