Najceneši pretvornik oz. sprejemnik DVB-T na trgu?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Jaz sem na DX že kupil enega cheap USB.... tam tako ali tako ni važno, kakšno je kodiranje, ker je vse odvisno od software-a... je pa že priloženi (najbrž piratski, saj je uradna cena 4x višja od cene DVB-T sprejemnika na DX) lepo prikazal mpeg4 kanale.

Problem pri ne-računalniških rešitvah je pa ta, da mora sprejemnik že v osnovi podpirati MPEG4 (in aac zvok)... takih je pa na splošno relativno malo (na DX pa pomoje sploh nič).

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Evo, kot sem že napisal v drugi temi, o DVB-T z dealextreme.com

Citat:
Evo, bom pa kar tukaj napisal. Tuner s kitajske sem dobil včeraj, in moram priznati- deluje out of the box , driverje mi v Win 7 najde sam, zraven pa je priložen CD z naloženim BlazeHDTV 6.0, ki ga inštaliras, (verjetno lahko uporabis tudi kak drug program), poženeš scan in najde Multiplex A, slika in zvok oba delujeta.

Edino priloženo antenco sem moral imeti na odprtem (pričakovano) da mi je lovilo, in prestavljanje programov je dokaj počasno.

Bom jutri še malo screenshotov naredil.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Nabavil Xoro v compshopu. Sam še anteno poštimam, pa vidimo kako in kaj. Zaenkrat ne bom nič rekel.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Zdej pa še ti
jezen.gif
. Mi sodelavci nekaj govorijo. A jaz včeraj nabavil. za 80€. A ma tut HDMI?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Mislim da je trenutno najcenejši DVB-T sprejemnik v Leclercu za 57,67 €.

Mislim da potrebuješ očala, jaz namreč vidim ceno 74,90€

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
To ma Leclerc te skoraj nelojalne fore, kupiš za polno ceno in ti da na kartico razliko. Normalno, da si lahko privoščijo "minus" na tehniki, ko pa folk pilijo na hrani in jedači. Kako naj si rač. trgovina to privošči? Ne more si.
Da te nekako prisili priti še enkrat in zapraviti za futer, četudi bi lahko zapravil kje drugje.

Realno gledano teh 58€ je prodaja izpod cene.....no ja sej važno, da kupec prihrani 15€ a ne?
smile-1.gif

Zdaj pa čakam na jest5, da bo imel milion komentarjev.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Glej, ne bom se prerekal kako in kaj, tisti ki hoče razumet ceno jo bo, drugače pač ne.
Sliko sem prilimal dobronamerno, če slučajno koga zanima.
Sem pa vnaprej vedel da se bo oglasil pametnjakovič kot si naprimer ti...
Zate je cena pač taka, zame drugačna. Kdor hoče bo kupil in porabil razliko, kdor noče pa pač ne bo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Nič te ne obtožujem
smile-1.gif

Lahko se pa vzdržiš komentarjev tipa "pametnjakovič".

Zanimivo, kako ste veseli in glasni, ko se nekje da prihraniti in tiho ko se podraži bencin, hrana, stanovanje za stroški....Hipokriti na kvadrat.

Ne vtaknete se v cene gostinskih storitev, cena kave, piva v lokalu...to vam je čisto normalno, a dvojna ali trojna marža a?

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Nisem repliciral tebi
wink-1.gif

Se pa strinjam s tabo glede dumpinga, ampak to potrošnikov ne zanima, čemur pa tudi ta tema ni namenjena.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
itaq, samo čudno da ni dumpingov na drugih podrožjih pri položnicah? tam je pa anti dumping :p

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Realno gledano teh 58€ je prodaja izpod cene.....no ja sej važno, da kupec prihrani 15€ a ne?
smile-1.gif

Jaz ne vem, če je to pod ceno. Mogoče brez zaslužka. Sploh pa če sem prav razumel urad za varstvo konkurence že preiskuje možnost usklajenega delovanja pri največjih trgovcih, ki vsi ponujejo različne škatle za povsem enako ceno. Je očitno večja grdobija prodajanje teh škatel za okroglih 80€.

22. jul 2007
13.411
1.660
113
124
ja pajade rešili bodo zadevo pa leta 201..., ko bo slovenija imela že drug tv standard
hysterical-1.gif
LPWWY