Naj troll Alterja 2015

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dobr, če bo dobil troll ban, potem je ta tema namenjena likvidaciji določenega uporabnika, kar pa mislim, da v začetku ni bil njen namen.

Ponavadi je tole bolj hec vse skupaj, za titulo in to je to...

pa sej ne vem kaj je problem ignorirat nekoga, čigar pisanje ti ni všeč? Jest tud marsikaj "spregledam", pa grem naprej... bz se kregat tuki po forumih, ker vsak ima ustvarjeno svoje mnenje, in se ne bo tud za mm premaknil.

Tko da, da bi trolla banali mi je čist bz... pač neko izživljanje nad nekom, čisto po nepotrebnem. Treba je pa tudi razumet, da nasprotja privlačijo... si predstavljaš forum čez 1 leto, če na njem ostanejo sami istomišljeniki? totalni dolgčas. Vse teme bi bile podobne temi o beguncih. En kup nabijanja v eno smer, rezultatov pa nobenih. Vedno mora biti proti utež... Zato imamo tudi v parlamentu koalicijo in opozicijo.

Kdo je rekel, da se bo najtrolla banalo?
confused-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To da imaš ti in še vsaj en moderator namen in veliko željo, da me nekako likvidiraš, jaz vem že od vsega začetka, ko sem se na forum vrnil..
Premočen tekmec sem za vas.

Ti si se pa resno podal v tole kampanjo, a ne da?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Koga torej nominiraš, da ne bo seznam nominirancev sestavljen "samo iz desničarjev" kot so goba, darjan, easy in ostali podobni desni ekstremisti?
tongue-1.gif
Jaz se tovrstnih strahopetnih hinavskih likvidacij ne poslužujem. Tolk me pa že poznaš.
Jaz sem vsakega forumskega besednega nasprotnika sposoben premagat z besedo, ne z likvidacijo.

Premagat z besedo ja, kako le, če je pa vsaka tvoja druga izjava neresnična?
aplauz.gif

Zadnja je tista, na katero še veno nisi ničesar repliciral in sicer to, da je seznam poln desničarjev, čeprav je vsem jasno, da to ni niti približno res. In ti to napišem ti pa nič in težiš dalje z drugimi zadevami. Klasika. Ali ignoriraš ali pa vztrajno zavajaš dalje, tko to gre pri tebi - pač trollaš in čakaš na reakcije.

In ne se bat, ne boš banan, če slučaaaaajno zmagaš. Obljubim.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To da imaš ti in še vsaj en moderator namen in veliko željo, da me nekako likvidiraš, jaz vem že od vsega začetka, ko sem se na forum vrnil..
Premočen tekmec sem za vas.

Ti si se pa resno podal v tole kampanjo, a ne da?
Zakaj pa ne?
Kot vidiš je zanimivo, sicer se ti ne bi oglasil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dobr, če bo dobil troll ban, potem je ta tema namenjena likvidaciji določenega uporabnika, kar pa mislim, da v začetku ni bil njen namen.

Ponavadi je tole bolj hec vse skupaj, za titulo in to je to...

pa sej ne vem kaj je problem ignorirat nekoga, čigar pisanje ti ni všeč? Jest tud marsikaj "spregledam", pa grem naprej... bz se kregat tuki po forumih, ker vsak ima ustvarjeno svoje mnenje, in se ne bo tud za mm premaknil.

Tko da, da bi trolla banali mi je čist bz... pač neko izživljanje nad nekom, čisto po nepotrebnem. Treba je pa tudi razumet, da nasprotja privlačijo... si predstavljaš forum čez 1 leto, če na njem ostanejo sami istomišljeniki? totalni dolgčas. Vse teme bi bile podobne temi o beguncih. En kup nabijanja v eno smer, rezultatov pa nobenih. Vedno mora biti proti utež... Zato imamo tudi v parlamentu koalicijo in opozicijo.

Kdo je rekel, da se bo najtrolla banalo?
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Nagrada" za "naj trola" bi moral biti 1 mesečni IP ban!
10.gif
467716-post_slo.gif

In po mesecu dni spet po starem.

Učinkovitejša bi bila omejitev postov-recimo 1-2 na dan.

In omejitev odpiranja tem-recimo 1 na mesec.

Nagrada drugače sploh še ni določena, običajno je to boljkot ne zgolj kakšna titula ampak glede na to, da se zdaj izbira trolla leta se mi zdi ta tvoj predlog odličen
zmaga.gif

Stardec se že trese
evil.gif

janch omenja ban.... čeprav si ti verjetno bolj odgovarjal patriotu...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Seveda, jaz sem odgovorjal patriotu. Janch je pa zgolj predlagal ban in ne določil bana za nagrado.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok ja... no sej, kakršnokoli omejevanje oglašanja nasprotnega mnenja me spominja na.... Eno Korejo... Severno.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Koga torej nominiraš, da ne bo seznam nominirancev sestavljen "samo iz desničarjev" kot so goba, darjan, easy in ostali podobni desni ekstremisti?
tongue-1.gif
Jaz se tovrstnih strahopetnih hinavskih likvidacij ne poslužujem. Tolk me pa že poznaš.
Jaz sem vsakega forumskega besednega nasprotnika sposoben premagat z besedo, ne z likvidacijo.

Premagat z besedo ja, kako le, če je pa vsaka tvoja druga izjava neresnična?
aplauz.gif

Zadnja je tista, na katero še veno nisi ničesar repliciral in sicer to, da je seznam poln desničarjev, čeprav je vsem jasno, da to ni niti približno res. In ti to napišem ti pa nič in težiš dalje z drugimi zadevami. Klasika. Ali ignoriraš ali pa vztrajno zavajaš dalje, tko to gre pri tebi - pač trollaš in čakaš na reakcije.

In ne se bat, ne boš banan, če slučaaaaajno zmagaš. Obljubim.
Dobro veva, kakšne so te vaše nominacije levičarjev.
To je isto kot v vseh slovenskih medijih. Skoz napadajo in pljuvajo po desnici in Ivanu, vsake kvatre pa malo Zokijeve barabije pokažejo in potem te vesti čimprej utišajo.
Pa le ne moreš reč, da se v medijih samo po desnici tolče.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ok ja... no sej, kakršnokoli omejevanje oglašanja nasprotnega mnenja me spominja na.... Eno Korejo... Severno.

Tudi prav. Če ti tako deluje asociiranje... mene pa to spominja na klasično delanje reda in vidim to kot umiranje uporabnika, ki največ trolla. Trollanje je pa negativna stvar in posledično je potem pozitivno, da takšnega malo prizemljiš, umiriš.

Drugače pa sem osebno imel v mislih za nagrado zgolj kakšno titulo, kot vedno do zdaj ampak patriot je dal res v redu predlog, glede na to, da se kot že povedano, izbira naj trolla.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dobro veva, kakšne so te vaše nominacije levičarjev.
To je isto kot v vseh slovenskih medijih. Skoz napadajo in pljuvajo po desnici in Ivanu, vsake kvatre pa malo Zokijeve barabije pokažejo in potem te vesti čimprej utišajo.
Pa le ne moreš reč, da se v medijih samo po desnici tolče.

Čakaj, čakaj, kaj ima zdaj to veze kakšna je po tvojem mnenju nominacija? Napisal si, da na seznamu NI LEVIČARJEV.
Kaj ga zdaj spet serješ?
confused-1.gif

S tem pisanjem zdaj si samo še dodatno delaš medvedjo uslugo pri izboru za naj trolla
roza.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Treba je pa tudi razumet, da nasprotja privlačijo... si predstavljaš forum čez 1 leto, če na njem ostanejo sami istomišljeniki? totalni dolgčas. Vse teme bi bile podobne temi o beguncih. En kup nabijanja v eno smer, rezultatov pa nobenih. Vedno mora biti proti utež... Zato imamo tudi v parlamentu koalicijo in opozicijo.

Zaradi tega je propadel RKC forum, ker so odjebali vse drugače misleče.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Nagrada" za "naj trola" bi moral biti 1 mesečni IP ban!
10.gif
467716-post_slo.gif

In po mesecu dni spet po starem.

Učinkovitejša bi bila omejitev postov-recimo 1-2 na dan.

In omejitev odpiranja tem-recimo 1 na mesec.
In ti misliš, da bo potem tak kaznjenec na forumu ostal? A ti bi?
Kaj če ti tak forum, če pa pisat ne smeš gor?

Lej, kako si se po petih letih samice lepo sam vrnil nazaj.
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
KSZ
Zdej pa že dve strani nabijate o levičarjih in desničarjih... ah... dejmo raje trolla izbrat.... prosim.... pa anketo dat, pa titulo podelit.
Bodimo proaktivni.
Bom z veseljem glasovala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Se strinjam. Najnovejši seznam kandidatov za Troll-a Alterja 2015 je sledeč:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex

Zase in za telexa sicer menim, da ne spadava na seznam, saj v veliki večini primerov ne trollava ampak ker ste naju nekateri nominirali pa naj bo tako.

Je še kje kak pozabljen troll?
cool-1.gif

Nominacije se zaključijo danes zvečer, nato pa sledi glasovanje čez vikend pa še dodatno v ponedeljek, da bo lahko še stardec za koga glasoval. Ata se namreč v glavnem oglaša na Alterju v dopoldanskem službenem času in mu nočem odvzeti možnosti glasovanja, za čez vikend pa ne vem kakšne ima kaj plane.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Treba je pa tudi razumet, da nasprotja privlačijo... si predstavljaš forum čez 1 leto, če na njem ostanejo sami istomišljeniki? totalni dolgčas. Vse teme bi bile podobne temi o beguncih. En kup nabijanja v eno smer, rezultatov pa nobenih. Vedno mora biti proti utež... Zato imamo tudi v parlamentu koalicijo in opozicijo.

Zaradi tega je propadel RKC forum, ker so odjebali vse drugače misleče.
Saj tukaj se dela pa popolnoma isto. Pušča se samo enakomisleče (se pravi levičarje) ostale se pa bana.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Najbolj smešno je, da se v temi za naj trolla Alterja, še najbolj trolla
hysterical-1.gif

Sej zato pravim, da je on edini resno vzel tole kandidaturo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dobro, da si dal sebe na seznam, drugače stari ne bi imel za koga glasovat.
evil.gif

Ne pretiravaj. Je tudi Snecer na voljo
tongue-1.gif