Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Stardec, veš kaj se zgodi ko hijene zavohajo kri?
še kar točke dobivaš, s takšnimi izjavami....Citat:
Pozabil si na tiste, ki poveličujejo komunizem, zločince in njihove zločine. Teh je tukaj največ in glih na te si pozabil. Naključno?
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
. Ne dopuščaš drugačnih mnenj, pa čeprav dejstva niso tebi v prid. Nisi nikomur napisal o ubijanju, likvidiranju...itd, (vsaj zasledil nisem), ampak da primerjaš ubijanje, likvidacijo z bananjem na forumu, je pa zelo smešno.
Z grožnjami se pa tud jaz ne strinjam
A bi ti tudi rad novo titulo? ti ni dobra ta, ki ti je bila podeljena?Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Stardec, veš kaj se zgodi ko hijene zavohajo kri?
Mene pač ne moreš fotrat. Prestar sem da bi mi ti bučke prodajalCitat:
Uporabnik lanos pravi:
Pozabil si na tiste, ki poveličujejo komunizem, zločince in njihove zločine. Teh je tukaj največ in glih na te si pozabil. Naključno?
Največjo težavo imaš, ko v vsaki stvari vidiš komuniste, komunisteke, rdečo zvezdo, komunajzarje, murgle, zgodovino, rdečo barvo....itd.
A je tvoj cviček sploh rdeč, ko tako pluvaš po rdeči. Sej vemo iz katerega legla si, ampak ni se ti treba vseeno tako smešit.
Sam sem prepričan, da večina forumašev tukaj ni komunistov. Niso pa tudi domobranci. A vidiš samo črno in rdeče?? Marsikdaj ti je kdo lepo vse argumentiral in res nisi mogel ovreči. Ampak si spet napisal 100x napisane stavke. zločin, komunisti, murgle, neznana količina....itd. Sej že vse vemo, kaj boš napisal.
Ti bom napisal, da se delno strinjam s tabo.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
. Ne dopuščaš drugačnih mnenj, pa čeprav dejstva niso tebi v prid. Nisi nikomur napisal o ubijanju, likvidiranju...itd, (vsaj zasledil nisem), ampak da primerjaš ubijanje, likvidacijo z bananjem na forumu, je pa zelo smešno.
Kako pa jaz lahko komu preprečim, da bi imel drugačno mnenje od mene? A jaz lahko koga banam in mu s tem preprečim objavljanje svojega mnenja?
Je pa ravno obratno. Drugi ne trpite mojega mnenja, ki je drugačno od vašega.
Mogoče je moj "problem" v tem, ker se jaz v tematiki s katero se strinjam z večino, ki debatira o določenii vsebini, pač ne oglašam. Ne vidim smisla, da bi tam kjer se vsi o vsem strinjamo, potem popal smeške in govoril; tako je, jaz tudi tako mislim.
Jaz se oglasim pač tam, kjer imam drugačno mnenje od drugih. V tem je smisel debate.
Če nekdo reče: danes je pa lepo vreme, jaz ne vidim smisla, da bi mu nazaj oporekal ali odgovarjal, res je lepo vreme in potem celo rešto smeškov popal gor. Brezveze. Čeprav je veliko forumašev takih. Ampak jaz zaradi tega ne zahtevam njihov ban. Jih pač preskočim. Me ne zanimajo.
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Erikson je tudi simpaticen trol v LJ naj mesto.
Edino verjetno je tko, da ce imas namensko temo ni trolanje.
Nč jaz tebe ne fotram. Kolk si star, ne vem. Upam, da ne tolko, da ti gre že mal na otročje nazaj.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mene pač ne moreš fotrat. Prestar sem da bi mi ti bučke prodajalCitat:
Uporabnik lanos pravi:
Največjo težavo imaš, ko v vsaki stvari vidiš komuniste, komunisteke, rdečo zvezdo, komunajzarje, murgle, zgodovino, rdečo barvo....itd.
A je tvoj cviček sploh rdeč, ko tako pluvaš po rdeči. Sej vemo iz katerega legla si, ampak ni se ti treba vseeno tako smešit.
Sam sem prepričan, da večina forumašev tukaj ni komunistov. Niso pa tudi domobranci. A vidiš samo črno in rdeče?? Marsikdaj ti je kdo lepo vse argumentiral in res nisi mogel ovreči. Ampak si spet napisal 100x napisane stavke. zločin, komunisti, murgle, neznana količina....itd. Sej že vse vemo, kaj boš napisal.
Dokler se bo grozilo ali banalo samo in zgolj debatne desničarje, je zame komunizem tukaj.
Dsf-a so banali zgolj in samo zaradi obelodanjanja komunističnih zločinov in zločincev.
Poštenega moralnega člkoveka, ki ni komunist ali njihov privrženec, takšno obelodanjanje zločinov ne bi smelo motit. Obratno. Moral bi pomagat. Torej?
Hmm, a si ti kaj drugačen? A je sploh kdo tukaj drugačen? Vsak vztraja pri svojem.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kako pa jaz lahko komu preprečim, da bi imel drugačno mnenje od mene? A jaz lahko koga banam in mu s tem preprečim objavljanje svojega mnenja?
Mogoče je moj "problem" v tem, ker se jaz v tematiki s katero se strinjam z večino, ki debatira o določenii vsebini, pač ne oglašam. Ne vidim smisla, da bi tam kjer se vsi o vsem strinjamo, potem popal smeške in govoril; tako je, jaz tudi tako mislim.
Jaz se oglasim pač tam, kjer imam drugačno mnenje od drugih. V tem je smisel debate.
Če nekdo reče: danes je pa lepo vreme, jaz ne vidim smisla, da bi mu nazaj oporekal ali odgovarjal, res je lepo vreme in potem celo rešto smeškov popal gor. Brezveze. Čeprav je veliko forumašev takih. Ampak jaz zaradi tega ne zahtevam njihov ban. Jih pač preskočim. Me ne zanimajo.
Ampak, zavedaj se, da tudi v temah, kjer se oglašaš nimaš vedno prav. Misliš pa, da imaš vedno prav. Napadaš eno zadevo, dejansko jih je pa še vsaj sto, ampak o tistih ne spregovoriš. Komuniciraš na način, kot da imaš čisto "sprane možgane" (sory na izrazu)
Kako se ne sme?? Sej v vsako debato vlečeš komunisteCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Nisem jaz kriv, če se vi tako radi poslužujete komunističnih metod diskvalifikacij in likvidacij.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kako se ne sme?? Sej v vsako debato vlečeš komunisteCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik mr_ pravi:
Nikol ti nisem rekel, da si me prepričal. Ker me nisi nikol v domobranstvu. Če sem pa imel kje podobno mnenje, se pa oglašal nisem. Tako kot si ti prej napisal. Al bi samo tebi morali vsi kimati in smeške lepiti????Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hmm, a si ti kaj drugačen? A je sploh kdo tukaj drugačen? Vsak vztraja pri svojem.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ampak, zavedaj se, da tudi v temah, kjer se oglašaš nimaš vedno prav. Misliš pa, da imaš vedno prav. Napadaš eno zadevo, dejansko jih je pa še vsaj sto, ampak o tistih ne spregovoriš. Komuniciraš na način, kot da imaš čisto "sprane možgane" (sory na izrazu)
A si ti kdaj meni rekel: stardec prepričal si me, prav imaš.?
Ker zmeraj se pa tud ne morem motit.
A?
Vsi smo enaki, očitke kasiram pa samo jaz.
Razlika je samo v tem, da jaz zaradi groženj z raznimi likvidacijami bani itd..., od tebe ne pričakujem in ne zahtevam somišljenosti.
Od mene se zahteva nekaj takega: al bodi takšen kot smo mi in razmišljaj tako kot razmišljamo mi, al pa te bomo pospravili.
A ni to komunizem?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In ti misliš, da bo potem tak kaznjenec na forumu ostal? A ti bi?
Kaj če ti tak forum, če pa pisat ne smeš gor?
goba bizi easy...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A ni zanimivo, da med nominiranci ni nobenega levičarja?
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
fikus