Dejstvo je, da si se ti spomnil te troll akcije zato, ker sem jaz v debatah omenjal da obstaja Bog, da obstajajo nebesa, pekel, sveti trije kralji, Jezus, Betlehem, itd....Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Se strinjam. Najnovejši seznam kandidatov za Troll-a Alterja 2015 je sledeč:
- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex
Zase in za telexa sicer menim, da ne spadava na seznam, saj v veliki večini primerov ne trollava ampak ker ste naju nekateri nominirali pa naj bo tako.
Je še kje kak pozabljen troll?
Nominacije se zaključijo danes zvečer, nato pa sledi glasovanje čez vikend pa še dodatno v ponedeljek, da bo lahko še stardec za koga glasoval. Ata se namreč v glavnem oglaša na Alterju v dopoldanskem službenem času in mu nočem odvzeti možnosti glasovanja, za čez vikend pa ne vem kakšne ima kaj plane.
In ker se to tiče vere, vernikov in na drugi strani vas ateistov in antikristov, ki se v svoji nestrpnosti do vernikov ne znate kontrolirat.....si ti pač znoru.
Enostavno vi ateisti, komunisti, antikristi, levičarji itd.....ne prenesete vernikov, verskiv običajev in omenjanje le tega. In potem se začne maščevanje in razne akcije za likvidacijo vernikov. Čisti komunizem v svoji najpristnejši obliki.
Pač v določeni debati pregoriš in zgubiš, potem pa ne veš, kako bi ti besednega nasprotnika drugače porazil.
Kot bi jaz v debati o homoseksualcih, (ki si jo mimogrede zaradi svoje nemoči, potem enostavno zaklenil) potem tebe nominiral za perdra leta. Nekako tako je to.
To je na kratko povedano vse o tej tvoji povračilni troll akciji