Naj troll Alterja 2015

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Se strinjam. Najnovejši seznam kandidatov za Troll-a Alterja 2015 je sledeč:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex

Zase in za telexa sicer menim, da ne spadava na seznam, saj v veliki večini primerov ne trollava ampak ker ste naju nekateri nominirali pa naj bo tako.

Je še kje kak pozabljen troll?
cool-1.gif

Nominacije se zaključijo danes zvečer, nato pa sledi glasovanje čez vikend pa še dodatno v ponedeljek, da bo lahko še stardec za koga glasoval. Ata se namreč v glavnem oglaša na Alterju v dopoldanskem službenem času in mu nočem odvzeti možnosti glasovanja, za čez vikend pa ne vem kakšne ima kaj plane.
Dejstvo je, da si se ti spomnil te troll akcije zato, ker sem jaz v debatah omenjal da obstaja Bog, da obstajajo nebesa, pekel, sveti trije kralji, Jezus, Betlehem, itd....
In ker se to tiče vere, vernikov in na drugi strani vas ateistov in antikristov, ki se v svoji nestrpnosti do vernikov ne znate kontrolirat.....si ti pač znoru.
Enostavno vi ateisti, komunisti, antikristi, levičarji itd.....ne prenesete vernikov, verskiv običajev in omenjanje le tega. In potem se začne maščevanje in razne akcije za likvidacijo vernikov. Čisti komunizem v svoji najpristnejši obliki.
Pač v določeni debati pregoriš in zgubiš, potem pa ne veš, kako bi ti besednega nasprotnika drugače porazil.
Kot bi jaz v debati o homoseksualcih, (ki si jo mimogrede zaradi svoje nemoči, potem enostavno zaklenil) potem tebe nominiral za perdra leta. Nekako tako je to.
To je na kratko povedano vse o tej tvoji povračilni troll akciji

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kameleona sem pozabil, ampak mu naj bo, ker je glih opozoril nase..velik stvari mu ni čisto jasnih, ampak, trolla pa neumorno o njih.
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Se strinjam. Najnovejši seznam kandidatov za Troll-a Alterja 2015 je sledeč:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex

Zase in za telexa sicer menim, da ne spadava na seznam, saj v veliki večini primerov ne trollava ampak ker ste naju nekateri nominirali pa naj bo tako.
sej stardec tud meni da ne trolla

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kameleona sem pozabil, ampak mu naj bo, ker je glih opozoril nase..velik stvari mu ni čisto jasnih, ampak, trolla pa neumorno o njih.
smile-1.gif

Ok. Dodamo torej še njega
smile-1.gif

Citat:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex
- Kamele0N

@stardec - Ne, nisem se zato spomnil te teme, da bi tebe eliminiral, saj četudi slučajno zmagaš kot zmagovalec ne boš banan na kar ciljaš s to eliminacijo. Če te pa uporabniki izglasujejo za največjega nakladalca in provokatorja (kar troll dejansko je), pa ne bo nič narobe, če dobiš temu primerno titulo in kakšno časovno omejitev za objavljanje svojih budalaščin.
In ne, nisem zaklenil teme o referendumu v politiki, saj jaz tam nisem moderator in mi je posledično moderiranje tam onemogočeno.
Predlagal bi me za pedra leta? Ni panike, kar izvoli, če ti da to kaj veselja v tvojem življenju
roza.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

Ok. Dodamo torej še njega
smile-1.gif

Citat:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex
-Kamele0N

@stardec - Ne, nisem se zato spomnil te teme, da bi tebe eliminiral, saj četudi slučajno zmagaš kot zmagovalec ne boš banan na kar ciljaš s to eliminacijo. Če te pa uporabniki izglasujejo za največjega nakladalca in provokatorja (kar troll dejansko je), pa ne bo nič narobe, če dobiš temu primerno titulo in kakšno časovno omejitev za objavljanje svojih budalaščin.
In ne, nisem zaklenil teme o referendumu v politiki, saj jaz tam nisem moderator in mi je posledično moderiranje tam onemogočeno.
Predlagal bi me za pedra leta? Ni panike, kar izvoli, če ti da to kaj veselja v tvojem življenju
roza.gif
Če bom imel drugačno titulo, me boli đoli.....
Če pa mi boš česovno omejitev napravil, pa jaz od tukaj grem.
In vsi boste potem lahko srečni, veseli in zadovoljni.......komunistovali naprej.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
No, mene pa boli đoli kaj si ti misliš o vsem skupaj in kako boš odreagiral na vse skupaj ob morebitni zmagi. Obnašaš se pa že zdaj tako kot da veš, da sploh ni možnosti, da ne zmagaš
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No, mene pa boli đoli kaj si ti misliš o vsem skupaj in kako boš odreagiral na vse skupaj ob morebitni zmagi. Obnašaš se pa že zdaj tako kot da veš, da sploh ni možnosti, da ne zmagaš
hysterical-1.gif
Saj pravim, ko bom odšel, boste ti in tvoji somišljeniki lahko srečni in veseli komunistovali tukaj naprej. Pač še eden od množice komunistično levičarskih forumov.
Ampak ti mene z ustrahovanjem ne boš spreobrnil. Ne bom postal komunist, ki bo pisal samo tisto kar bo tebi po volji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Obnašaš se pa že zdaj tako kot da veš, da sploh ni možnosti, da ne zmagaš
hysterical-1.gif
Kar nekaj takih kanonov kot si ti, ki ste se spustili v besedni dvoboj z mano, ste orenk popušili. Zato vem, da se boste vsi vi zdaj skupaj zbrali in z glasovanjem udarili po stardecu. Drugače pač ne znate zmagat proti meni.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Star dec... temu se reče PAMETNEJŠI POPUŠČA... ampak tebi je očitno ta koncept tuj. Pri tvojih letih bi bilo pričakovati malo več modrosti in strpnosti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif
Kar nekaj takih kanonov kot si ti, ki ste se spustili v besedni dvoboj z mano, ste orenk popušili. Zato vem, da se boste vsi vi zdaj skupaj zbrali in z glasovanjem udarili po stardecu. Drugače pač ne znate zmagat proti meni.

Jejhata no, kako visoko pa ti sebe ceniš
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Star dec... temu se reče PAMETNEJŠI POPUŠČA... ampak tebi je očitno ta koncept tuj. Pri tvojih letih bi bilo pričakovati malo več modrosti in strpnosti.
Hmmm....strpnosti? A je tukaj še kdo bolj strpen kot sem jaz?
Sem jaz tukaj že komu grozil? Sem mogoče kdaj, za razliko od nekaterih tukaj, napisal, da bi blo treba koga ubit, likvidirat, pospravit ali na forumu banat itd..... ?
Sem pa od drugih tukaj že mnogo groženj kasiral. Celo na privat sem dobil grožnje.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif
Kar nekaj takih kanonov kot si ti, ki ste se spustili v besedni dvoboj z mano, ste orenk popušili . Zato vem, da se boste vsi vi zdaj skupaj zbrali in z glasovanjem udarili po stardecu. Drugače pač ne znate zmagat proti meni.
... to si ti misliš.
Sicer je pa tudi res, da tudi če stric dobi to neko titolo in da se ga izloči ni najbolj pošteno. Vsi ga poznate/mo, vsi veste/mo kakšne piše, kakšen je njegov način komunikacije...itd. Če že mislite koga, ga dajte zaradi žalitev, ki jih pišejo.... (recimo.... nekdo napiše nekomu da je, i_diot, kre_ten, alko_holik, drogeraš.....itd. ) (ok, včasih kdo napiše kaj "karikirano"
Dejansko pride do nesoglasij v politiki, kjer določeni poveličujejo domobranstvo. In to na zelo vsiljiv način. Čeprav jih je malo, so pa glasni.
evil.gif

Enako je bilo z temo o homoseksualnosti, kjer določeni poveličujejo homoseksualnost. In to na zelo vsiljiv način. Čeprav jih je malo, so pa glasni.
evil.gif

Vse ostalo se mi pa zdi, da je dokaj izmenjava nekih imformacij.
Al se pa mogoče kaj motim.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dej nehej, Stardec, ko te bodo na koncu res dali za troll-a.

Tebi je treba dati titulo "Stara kljuka"
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif
Kar nekaj takih kanonov kot si ti, ki ste se spustili v besedni dvoboj z mano, ste orenk popušili . Zato vem, da se boste vsi vi zdaj skupaj zbrali in z glasovanjem udarili po stardecu. Drugače pač ne znate zmagat proti meni.
... to si ti misliš.
Sicer je pa tudi res, da tudi če stric dobi to neko titolo in da se ga izloči ni najbolj pošteno. Vsi ga poznate/mo, vsi veste/mo kakšne piše, kakšen je njegov način komunikacije...itd. Če že mislite koga, ga dajte zaradi žalitev, ki jih pišejo.... (recimo.... nekdo napiše nekomu da je, i_diot, kre_ten, alko_holik, drogeraš.....itd. ) (ok, včasih kdo napiše kaj "karikirano"
Dejansko pride do nesoglasij v politiki, kjer določeni poveličujejo domobranstvo. In to na zelo vsiljiv način. Čeprav jih je malo, so pa glasni.
evil.gif

Enako je bilo z temo o homoseksualnosti, kjer določeni poveličujejo homoseksualnost. In to na zelo vsiljiv način. Čeprav jih je malo, so pa glasni.
evil.gif

Vse ostalo se mi pa zdi, da je dokaj izmenjava nekih imformacij.
Al se pa mogoče kaj motim .
Pozabil si na tiste, ki poveličujejo komunizem, zločince in njihove zločine. Teh je tukaj največ in glih na te si pozabil. Naključno?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Hmmm....strpnosti? A je tukaj še kdo bolj strpen kot sem jaz?
Sem jaz tukaj že komu grozil? Sem mogoče kdaj, za razliko od nekaterih tukaj, napisal, da bi blo treba koga ubit, likvidirat, pospravit ali na forumu banat itd..... ?
Sem pa od drugih tukaj že mnogo groženj kasiral. Celo na privat sem dobil grožnje.
po moje si zarad takšnih stvari glavna tema, kot jih tudi sedaj pišeš.
Strpen nisi prav. Ne dopuščaš drugačnih mnenj, pa čeprav dejstva niso tebi v prid. Nisi nikomur napisal o ubijanju, likvidiranju...itd, (vsaj zasledil nisem), ampak da primerjaš ubijanje, likvidacijo z bananjem na forumu, je pa zelo smešno.
Z grožnjami se pa tud jaz ne strinjam

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pravzaprav bi moralo biti skupaj s smeškom, torej: "Staka kljuka
tongue-1.gif
"

grin1.gif