Naj troll Alterja 2015

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
...ksz...

Ok, seznam nominiranih je torej zaenkrat naslednji:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888 (2xheilhitler? je to to, patriot?)

Telex pa žal ne ustreza kriterijem in ga posledično ne uvrščam na seznam nominirancev. Žal pa zato, ker bi raje videl, da tip trolla kot pa da je tako omejen in piše takšne, kot jih piše.

Še kak kandidat?
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Goba je sicer malo bolj pozno začel svojo kampanjo, ampak je vseeno učinkovit...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kar koli že pač pomeni ta troll, je zame na prvem mestu ... vsi, ki ste do zdaj pisali v tem postu.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.290
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ne. štibla ni troll ampak zelo osamljen fant z veliko željo po pozornosti... kot kakšen mlad kužek ki stalno copate trga.

hahahah poscal od smeha. Definicija vredna štibra.

Sam ni tle takih ekstremnih cepcev kot včas na suxu, tam je bila precej večja konkurenca. Al ste pa samo mal odrasli...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan

- bizi
- turbobitch a.k.a. goba

Še kdo?
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Pri meni ostaja klasika - štibla. Bolj bolanih tem še noben ni uspel odpret in to iz leta v leto isti umotvori

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

- stardec/Snecer/Matey
- fikus
- easy
- darjan

Telex pa žal ne ustreza kriterijem in ga posledično ne uvrščam na seznam nominirancev. Žal pa zato, ker bi raje videl, da tip trolla kot pa da je tako omejen in piše takšne, kot jih piše.

Še kak kandidat?
smile-1.gif

fixed

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Goba je sicer malo bolj pozno začel svojo kampanjo, ampak je vseeno učinkovit...

Še ena nominacija za gobo.......sem kolebal Gatto/Goba........pa morm rečt po premisleku......da mu Gatto ne seže do jajc....

Goba.........oglas se 1x na mesec.......pa še takrat izusti tok debilno izjavo da niti ne veš kaj bi mu nazaj napisu.....

K da bi živel v vzporednem svetu
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Ti zdej čez vaše praznike etak nisi mirodajen
tongue-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Saj meni je vseeno, ampak, zakaj, bi si ''bedak'' aka troll zaslužil naslov, pa naj bo kakršen koli, zakaj? Zato, da bo vse več ljudi na forumu blebetalo in se delalo norca? Vse to, se mi zdi, da bo število tako imenovanih ''trolov'' le še naraslo, saj se podeljuje celo nagrada, do katere je zlahka priti? Ni bolje za forum, da se podeli nasprotna nagrada in morda še kaj, za dobro foruma in ljudi, ne pa, da se nagrajuje dvorne norčke? Vem, da hec mora bit, ampak, sam forum postaja že bolj hecen, kot resen, zato se mi zdi, da bi nagrada za naj sliko, program, temo, potovanje, ...več dobrega prinesla na forum, kot pa omenjena titula, razen, .....če ne gre forumu že tako slabo, da s takimi dviguje obisk...?
Lp

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Nagrada" za "naj trola" bi moral biti 1 mesečni IP ban!
10.gif

To nima učinka na alterju
evil.gif
se prijavi za alter nickom

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Nagrada" za "naj trola" bi moral biti 1 mesečni IP ban!
10.gif
Potem bodo na alterju ostali samo še komunisti.
Če je to cilj in politika tega foruma, potem kar.