Nagrade

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.713
3.955
113
Ljubljana
hmpg.net
Kaj imajo skupnega :
- Richard Daley župan Chikaga
- Leopoldo López Mendoza, ex župan Chacaa (Venezuela)
- Janez Janša ?

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Vsem lajf grenijo strici iz ozadja?
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Janez Janša prejel nagrado za inovatorstvo v diplomaciji

Citat:
Nagrado, ki jo na pobudo Združenih narodov podeljujejo od leta 2008, so med drugim v preteklosti prejeli Bill Gates, Stephen Hawking, Desmond M. Tutu in finska predsednica Tarja Halonen . Nagrado je v imenu Janeza Janše prejel slovenski veleposlanik v ZDA Roman Kirn, saj se je premier mudil na zasedanju Generalne skupščine Združenih narodov v New Yorku.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne mestu

diplomatsko nateguje 1 mio janezov že 20 let
dilpomatsko je kot največji poraženec volitev prevzel prestol
diplomatsko sodeluje s sebi enaki, thaci itd...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ja za moje pojme je on Car! Pa še en kup obtožnic je nanj letelo in niti ena ni obveljala
hysterical-1.gif
still alive & kicking! takega predsednika rabmo, on je jači od sudbine! Naslednik Chuck Norrisa.

Zoki bi ga moral vzet za vzor in se kej naučit od njega
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
on bi bil car, če bi dokazal, da je v času, ko ga obtožnica bremeni nekega konkretnega dejanja natepaval JJ

OK that's just wrong man.... that's wrooong
bonk.gif
kako ti lahko fantazija tok špila?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.547
113
Utišanje, ki ni svoboda govora

In tako nas je lahko možakar, ravnokar nagrajen za številne inovacije v slovenski demokraciji, vse od obravnave izbrisanih do Romov in istospolno usmerjenih, sprva v ZN podučil o tem, kako bolj skrbno obravnavati genocid (ironija, problem izbrisanih skupaj s še kom že desetletje upravičeno konceptualiziram pod naslovom »administrativni genocid«). Nato pa so mu mediji dovolili še, da jih osmeši s podukom, kako trapasti so, ko povezujejo korupcijo s svobodo govora.

In so vsi zadovoljni odpujsali domov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Janez Janša prejel nagrado za inovatorstvo v diplomaciji

Citat:
Nagrado, ki jo na pobudo Združenih narodov podeljujejo od leta 2008, so med drugim v preteklosti prejeli Bill Gates, Stephen Hawking, Desmond M. Tutu in finska predsednica Tarja Halonen . Nagrado je v imenu Janeza Janše prejel slovenski veleposlanik v ZDA Roman Kirn, saj se je premier mudil na zasedanju Generalne skupščine Združenih narodov v New Yorku.

Ko se bodo malo poglobili v njegovo delovanje, mu jo bodo tako odvzeli.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.578
1.893
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ja za moje pojme je on Car! Pa še en kup obtožnic je nanj letelo in niti ena ni obveljala
hysterical-1.gif
still alive & kicking! takega predsednika rabmo, on je jači od sudbine! Naslednik Chuck Norrisa.

Zoki bi ga moral vzet za vzor in se kej naučit od njega
grin1.gif
Jaz sem Car!!!
10.gif