Hudiča, sem čisto spregledal, da so tudi tu turistu težili. Sicer še vedno ne najdem a ti bom že zaupal!
p.s.: če že prideš ven z neprimerljivim nam postrezi s primerjavo varnosti Zagreba in Ljubljane
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
drugače pa sem sam na korziki porabil za 2 tedna kampiranja 2 osebe, vsi stroški 1000€
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Hudiča, sem čisto spregledal, da so tudi tu turistu težili. Sicer še vedno ne najdem a ti bom že zaupal!
p.s.: če že prideš ven z neprimerljivim nam postrezi s primerjavo varnosti Zagreba in Ljubljane
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Letos smo bili v Malil lošinj in morem rečt, da so se celo trudili po slovensko govort. Napram drugil letom nazaj. Je pa malenkost dražje kot do sedaj.
Bilo nas je 5 komadov in nismo prišli čez jurja v 10 dneh. Imeli smo pa zelo malo hrane s sabo.
Citat:
Uporabnik communismfan pravi:
"Jaz sem bila to poletje. V Corte - ju in Solenzari; gorat in morski del. Cene v trgovinah so nekako 20 posto dražje kot pri nas, v lokalih pa od 50% naprej" ( na nekem forumu)
Steve, a je to res??? en ubogi pir za približno 35 kun na korziki, jaz pa imam na dopustu najraje pir, ojej ojej.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mi smo ga pili za 11kun 3dcl, v diskaču ponoči pa za 16kun isto 3dcl...
koliko je pa v ljubljani ob ljubljanici?
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Bemti a sem jaz edini, ki mu ni prav nič do morja? Nobenega. Raje sem doma, kot da se grem po raznih kempih gužvat, zato da grem 3x na dopust v vodo za 6min. Si grem pa raje ogledati kakšno mesto za ta denar, ki bi ga namenil morju.
Sploh pa vsako leto v isti pajzelj mi sploh ni jasno.
Citat:
Uporabnik communismfan pravi:
majmun si ti, ki na preprosto vprašanje, ki ti ni po godu, začneš odgovarjatati z najbolj butastimi žaljivkami in ponavljaš kot kakšna ovca
o nekih šahovnicah pa jugonostalgikih in ravno zato sem ti šaljivo repliciral, da si lahko še bolj dokazal tvojo primitivnost. Oglasil pa sem se v ta forum zato, ker mi že zelo gre na jetra, da nam, ki gremo na hrvaško, vsako leto ti in podobni dopovedujete kako smo butasti in nerazgledani, ko pa jim skušaš dati argumente za to, pa te začnejo žalit.