Na Jadran po batine?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Raje ostani v varni Sloveniji !

Hudiča, sem čisto spregledal, da so tudi tu turistu težili. Sicer še vedno ne najdem a ti bom že zaupal!

p.s.: če že prideš ven z neprimerljivim nam postrezi s primerjavo varnosti Zagreba in Ljubljane

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mi smo ga pili za 11kun 3dcl, v diskaču ponoči pa za 16kun isto 3dcl...

koliko je pa v ljubljani ob ljubljanici?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

drugače pa sem sam na korziki porabil za 2 tedna kampiranja 2 osebe, vsi stroški 1000€

Banda kradljiva, takole naivne turiste nategujejo...

smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Raje ostani v varni Sloveniji !

Hudiča, sem čisto spregledal, da so tudi tu turistu težili. Sicer še vedno ne najdem a ti bom že zaupal!

p.s.: če že prideš ven z neprimerljivim nam postrezi s primerjavo varnosti Zagreba in Ljubljane

Saj mogoče bi kje zasledil da so Slovenci napadli/okradli turiste, samo je z normalnim tekstom pri črni kroniki. Tisti prostor takoj za naslovnico je rezerviran pa za izgrede na Hrvaškem
smirk-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Letos smo bili v Malil lošinj in morem rečt, da so se celo trudili po slovensko govort. Napram drugil letom nazaj. Je pa malenkost dražje kot do sedaj.
Bilo nas je 5 komadov in nismo prišli čez jurja v 10 dneh. Imeli smo pa zelo malo hrane s sabo.

V četrtek verjetno odrinem v kamp Čikat.....prvič bom na malem lošinju.

Mi lahko zaupaš kaj se splača pogledat, kje je kakšen lep kotiček za kopat in kje se da kaj dobrega za normalno ceno pojest? Lahko na PM.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz...

Bil kdo kaj v Poreču? Kakšno je kaj stanje doli? Gremo naslednji teden v byblos na axwella pa bi še malo produžli do vikenda pa take fore.
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Naša tastara sta bila ta vikend dol z motorjem. Zelo zadovoljna! Ni gužve, folk izredno prijazen!
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Citat:
Uporabnik communismfan pravi:
"Jaz sem bila to poletje. V Corte - ju in Solenzari; gorat in morski del. Cene v trgovinah so nekako 20 posto dražje kot pri nas, v lokalih pa od 50% naprej" ( na nekem forumu)
Steve, a je to res??? en ubogi pir za približno 35 kun na korziki, jaz pa imam na dopustu najraje pir, ojej ojej.

ja Presneto če si socialni problem, ti druga kot doma in kratki skok k sosedom žal res ne ostane
roza.gif
od kot ti ideja lahko enačiš cene v gostilnah Z evropa vs balkan?
če si pa res tako reven da ne prilezeš dalje kot hrvaške, pa ti še vedno ostane letalo ---> grčija, turičija, tunizija... pa preden me spet zamenjaš za turstičnega agenta, da ti poiščem aranžmaje, je bila primerjava cen teh držav proti hr pred kratkim na tv. hr je bila med dražjimi. in tam boš lahko cuzal pivo po približno enakih cenah kot v hr.
sicer pa splon nevem kaj me nekaj drkaš tu če hočeš slišat da je preljuba hrvaška najcenejša. če bi ti bilo v interesu v življenju prestopit kako drugo mejo, kot hrvaško, bi to že davno stroril za približno iste pare, ali pa PAZI ZDAJ TO: mogoče malo več
shocked-1.gif
ampak po pisanju sodeč si socialno ogrožen, da za dopust gledaš da prideš z 100€ skozi. za ta dnar grem rajši v hoče v šoderjamo socialo špilat

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
ksz
jaz dopust dojemam kot nekaj, kjer se bom spočil, užival v okolju, kjer mi ne bo treba kuhat, pomivat posode, pomivat bivalnega prostora, menjavanje rjuh, kupovanje špecerije... to lahko počnem doma.
Če niso vsi ti pogoji izpolnjeni, potem to zame ni dopust.
Mogoče je bolje da izhajate pri primerjavah za dopuste in ne za vaše "hrvaške dopuste"
evil.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Bemti a sem jaz edini, ki mu ni prav nič do morja? Nobenega. Raje sem doma, kot da se grem po raznih kempih gužvat, zato da grem 3x na dopust v vodo za 6min. Si grem pa raje ogledati kakšno mesto za ta denar, ki bi ga namenil morju.

Sploh pa vsako leto v isti pajzelj mi sploh ni jasno.

Podpis. Sva pa verjetno edina
grin1.gif

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
Steve kaj si polpismen ali kaj - ker vsi trobite da je povsod ceneje kot na hrvatiji- vas sprašujem, da navedete cenejši primer, pa za primerljive osluge kot na hrvaškem, ti pa lahko zaradi mene zapraviš 5000 evrov na dopustu,ker nisi socialno ogrožen, samo ne tupi nekaj tukaj kako je povsod ceneje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
če sem jaz polpismen, si ti nepismen. napisal se ti da so po tv navedli točno tako primerjavo koliko stane primerljiv dopust hr, grčija, turčija,... išči. se mi ne da več z jugonostalgičnimi majmuni ubadat ki iščejo potrditev za letovanje na isti destinaciji zadnjih 30 let

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
majmun si ti, ki na preprosto vprašanje, ki ti ni po godu, začneš odgovarjatati z najbolj butastimi žaljivkami in ponavljaš kot kakšna ovca
o nekih šahovnicah pa jugonostalgikih in ravno zato sem ti šaljivo repliciral, da si lahko še bolj dokazal tvojo primitivnost. Oglasil pa sem se v ta forum zato, ker mi že zelo gre na jetra, da nam, ki gremo na hrvaško, vsako leto ti in podobni dopovedujete kako smo butasti in nerazgledani, ko pa jim skušaš dati argumente za to, pa te začnejo žalit.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik communismfan pravi:
majmun si ti, ki na preprosto vprašanje, ki ti ni po godu, začneš odgovarjatati z najbolj butastimi žaljivkami in ponavljaš kot kakšna ovca
o nekih šahovnicah pa jugonostalgikih in ravno zato sem ti šaljivo repliciral, da si lahko še bolj dokazal tvojo primitivnost. Oglasil pa sem se v ta forum zato, ker mi že zelo gre na jetra, da nam, ki gremo na hrvaško, vsako leto ti in podobni dopovedujete kako smo butasti in nerazgledani, ko pa jim skušaš dati argumente za to, pa te začnejo žalit.

Podpis.

Ko jih pa kakšen podoben nadpameten frajer faše na Hrvaškem je pa vse drugo krivo, samo njegov gobc ne. Pa če si opazil se oglašajo večinoma tisti, ki že v osnovi ne bi šli na Hrvaško zaradi lastne omejenosti in potem drugim razlagajo kako so drugi neumni, ker hodijo za manj denarja v apartmaje (s hrano v gostilni), sami hodijo pa kampirat. Ampak so bli pa na Korziki.... Veš kok se to kul sliši! To da je pašteto tam natepaval, medtem kot si ti večerjal v restavraciji pa itak nobenga me zanima
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ne sekiraj se.
cool-1.gif

Zdaj je par let v modi Korzika in Sardinija, pred nekaj leti Grčija... Če ne greš v te "sanjske"
rolleyes-1.gif
destinacije, si zaplankan bankrotiranec.
Da na Korziki ali Sardiniji srečaš miljon slovenčkov, ni noben čudež, ker to je nova hrvaška - pred 10 leti noben od teh "svetovljanov" in "poznavalcev" turističnih destinacij ni poznal drugega, kot firmino prikolico ali mogoče celo apartma, v tej sedaj tako spljuvani Hrvaški. Rute izletov imajo vsi iste, lahko bi se že v Ljubljani navezali s štriki in kot ovce "odkrivali" destinacije - po katalogu, sprintanem iz netnih forumov. Vsak, ki je bil na Korziki, je bil tm, pa tm, pa tm.... v glavnem v istih mestih in naistih krajih, iste fotografije kažejo...
bonk.gif

Da pa en tiši v juliju v Tunizijo ali Egipt, je pa mazohist in sadist (če tiši zraven še partnerja ali otroke) obenem. Kdor pravi, da "uživa" v pesku na +50 stopinj, je zame cepec 1. klase. V Tunizijo in Egipt se gre najkasneje maja ali potem septembra. Sploh pa tista mivka, ki se ti navleče do dvanajsternika skozi rit, mi niti najmanj ne paše - pa že raje na hrvaških skalah sedim.

Mal sem se razpričal
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Moja sestra gre z možem vsako leto v Tunizijo - in se potem kopa v hotelskem bazenu, ker je pesek prevroč
rolleyes-1.gif

''Vsako tele ma svojo vesele'' pravijo...

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
madafaka-podpis, tile neketeri se mi zdijo takšni kot tisti z bordi na smučišču, ki hočejo biti in, potem pa jih gledam , kako žalostno sedijo na snegu in so tako nepokretni, mi pa lepo uživamo na smučeh, potem pa se bodo hvalili, kako so bordali( ne mislim vseh, da me ne bo kdo obsojal). Enako pri dopustu nekateri trpijo v đerbi, mi pa lepo uživamo v osovraženi hrvaški, potem pa se bodo oni hvalili, kje so bili.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na Djerbi je bilo čist OK.
Pa na "južne otoke" grem tudi.
Pa na Sziget.

Če pa je komu bolj pomembno, kje je dopustoval sosed, kot pa on sam, pa bog pomagaj.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Pravilno.
Tu se gre le za to, ker so nekatere zmerjali s socialnimi problemi in podobnimi pridevniki, ker so omenili, da gredo na dopust u Rvacku.