no jest sm se tud letos vdal v usodo (oz. sm se odločil punco mal razveselit), in smo šli ta vikend na morje. Odločili smo se za Krk, Malinska. Ker sem verjel, da je letos dol slaba sezona, smo šli dol v upanju, da dobimo apartma... Pač greš na turistično agencijo, pa oni kej zrihtajo. No prišli smo dol, obiskali 2 turistični agenciji, pa nikjer nič. Hvala bogu smo imeli enga kolega s sabo, k se mal bl znajde. Govori hrvaško in razume tud dobro, in je pol šel po par bajtah spraševat, če kdo kej ve, kje bi bilo še kej frej. No, na koncu so mu povedali, da je v hotelu še nekaj sob praznih... no in gremo še v hotel vprašat, pa najprej dajo pravo tarifo (za ta obdobje), pa smo rekl, da bomo še malo premislili, in po dolgotrajnem tehtanju med spanjem na prostem/v avtu smo se odločili da tud 33€ ni tako drago za eno noč. In in ko smo prišli nazaj, nam je dala šefica ugodnejšo tarifo - 24€ na noč. To nam je bilo čist ok, in smo bili pol tam še v soboto in nedeljo. Naj omenim, da je bil avto še vedno cel, in gume tudi. No, pol je pa na vrsti zabava... kelnarji povsod ok. jest sem iz principa naročeval v slovenščini, in ni imel noben kelnar problemov. Nekje so bili še celo malo humoristični, pa so kakšno šalo na hitro zbil, ipd...
Na plaži so imeli neki "žuja žur", (če kdo ne ve, je to ožujsko pivo - žur), in sva s kolegom zastopala barve slovenije, en hravat ivan, pa en nemc - željko iz Njemačkoj!
No, nastopila nisva dobro, sva bila 3 in 4... tekmovanje je bil pa eksanje 0,5 piva po slamci. no in ko smo se predstavljali, se je zaslišalo tud avsenika... tud animator ni bil nič nesramen ali hinavski... vglavnem morem rečt, da nisem čutil nobene ogroženosti. Nekako sem mi je zdelo da vsem dol vsi za ta spor okor EU. Sam pač dejstvo je, da se moreš obnašat kot gost (tko kot mi pričakujemo od drugih, k dopustujejo pri nas), in ne kot en tajkun, k misli, da je cela obala njegova... vglavnem prijetno sem bil presenečen!