Na Jadran po batine?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Saos Kejsi.
cheer.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.037
3.712
113
@Grajbos Kje si posnel ti sliki? Jaz in boljša polovica sva predlani vzela v kampu v Omišu čoln z 4km motorjem, pa gasa preko na Brač, pa tam od zalivčka do zalivčka
smile-1.gif

Drugače pa zaenkrat še brez slabih izkušenj

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
Še vedno čakam na kakšen predlog za destinacijo pod 1000 everčkov na teden, pa da ni v tej fej hrvaški. A bo kaj? Drugače bomo morali spet iti na jadran!!!

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Tole je v Istri, kakšne 3km iz Šišana oz. šišanskega dela obale proti zalivu Raša. Če gledaš obmorski del, med Šišanom in Kavranom. Šišan je pa v bližini Ližnjana in Medulina.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik communismfan pravi:
Še vedno čakam na kakšen predlog za destinacijo pod 1000 everčkov na teden, pa da ni v tej fej hrvaški. A bo kaj? Drugače bomo morali spet iti na jadran!!!

Severna Koreja, Kuba...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
če že tak glupo sprašuješ, potem je kristalno jasno da v življenju nisi videl drugega kot hrvaško obalo in misliš da je to to, kar svet premore. Drugače bi vedel da je že sosednja črna gora za te pare dosegljiva.
drugače pa sem sam na korziki porabil za 2 tedna kampiranja 2 osebe, vsi stroški 1000€

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
steve, konkreten odgovor prosim, kje v črni gori bom v apartmaju ob morju užival za 1000 evrov, pa ni važno če še sploh nikjer nisem bil, jaz bi samo rad z družino dopustoval za manj kot 1000 evrov, ker tukaj berem kako vsi govorite da je povsod ceneje kot v hrvaški, bo šlo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.514
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:

Ja saj ti pravim. Zamenjaj vsak dan dopusta kraj bivanja in boš videl... Smo jedli tudi dvakrat poceni, in sicer na svinjskem Murterju in v Verudi v Puli. Cena v marini (solidna restavracija) je bila nižja od vseh ostalih "koliba stil" konob po Dalmaciji. Na manj turističnih predelih so bile cene najvišje, na masovkah pa normalne. Samo je problem, da človek rata lačen tudi na manj turističnih krajih, kjer ni alternative.
frown-1.gif

Pa saj je povsod po svetu tako... da lahko najdes poceni in dobre gostilne... in drage ter zanic... ali pa vmesne kombinacije (dobro in drago, slabo in poceni,...
smile-1.gif
) ...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
steve, konkreten odgovor prosim, kje v črni gori bom v apartmaju ob morju užival za 1000 evrov, pa ni važno če še sploh nikjer nisem bil, jaz bi samo rad z družino dopustoval za manj kot 1000 evrov, ker tukaj berem kako vsi govorite da je povsod ceneje kot v hrvaški, bo šlo?

Ti kar pojdi na Hrvaško!
Zraven dobiš zastonj adrenalinske užitke!

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:

Ja saj ti pravim. Zamenjaj vsak dan dopusta kraj bivanja in boš videl... Smo jedli tudi dvakrat poceni, in sicer na svinjskem Murterju in v Verudi v Puli. Cena v marini (solidna restavracija) je bila nižja od vseh ostalih "koliba stil" konob po Dalmaciji. Na manj turističnih predelih so bile cene najvišje, na masovkah pa normalne. Samo je problem, da človek rata lačen tudi na manj turističnih krajih, kjer ni alternative.
frown-1.gif

Pa saj je povsod po svetu tako... da lahko najdes poceni in dobre gostilne... in drage ter zanic... ali pa vmesne kombinacije (dobro in drago, slabo in poceni,...
smile-1.gif
) ...

No ja, se strinjam. Samo se znajdejo, ker vedo, da na določenih mestih (sploh tam, kjer večina gostov pride po vodi) nimajo konkurence in te dobro opalijo. Pol se navadiš na hrano iz konzerv.
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:

Ti kar pojdi na Hrvaško!
Zraven dobiš zastonj adrenalinske užitke!
Raje ostani v varni Sloveniji !

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no jest sm se tud letos vdal v usodo (oz. sm se odločil punco mal razveselit), in smo šli ta vikend na morje. Odločili smo se za Krk, Malinska. Ker sem verjel, da je letos dol slaba sezona, smo šli dol v upanju, da dobimo apartma... Pač greš na turistično agencijo, pa oni kej zrihtajo. No prišli smo dol, obiskali 2 turistični agenciji, pa nikjer nič. Hvala bogu smo imeli enga kolega s sabo, k se mal bl znajde. Govori hrvaško in razume tud dobro, in je pol šel po par bajtah spraševat, če kdo kej ve, kje bi bilo še kej frej. No, na koncu so mu povedali, da je v hotelu še nekaj sob praznih... no in gremo še v hotel vprašat, pa najprej dajo pravo tarifo (za ta obdobje), pa smo rekl, da bomo še malo premislili, in po dolgotrajnem tehtanju med spanjem na prostem/v avtu smo se odločili da tud 33€ ni tako drago za eno noč. In in ko smo prišli nazaj, nam je dala šefica ugodnejšo tarifo - 24€ na noč. To nam je bilo čist ok, in smo bili pol tam še v soboto in nedeljo. Naj omenim, da je bil avto še vedno cel, in gume tudi. No, pol je pa na vrsti zabava... kelnarji povsod ok. jest sem iz principa naročeval v slovenščini, in ni imel noben kelnar problemov. Nekje so bili še celo malo humoristični, pa so kakšno šalo na hitro zbil, ipd...
Na plaži so imeli neki "žuja žur", (če kdo ne ve, je to ožujsko pivo - žur), in sva s kolegom zastopala barve slovenije, en hravat ivan, pa en nemc - željko iz Njemačkoj!
smile-1.gif
No, nastopila nisva dobro, sva bila 3 in 4... tekmovanje je bil pa eksanje 0,5 piva po slamci. no in ko smo se predstavljali, se je zaslišalo tud avsenika... tud animator ni bil nič nesramen ali hinavski... vglavnem morem rečt, da nisem čutil nobene ogroženosti. Nekako sem mi je zdelo da vsem dol vsi za ta spor okor EU. Sam pač dejstvo je, da se moreš obnašat kot gost (tko kot mi pričakujemo od drugih, k dopustujejo pri nas), in ne kot en tajkun, k misli, da je cela obala njegova... vglavnem prijetno sem bil presenečen!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Že 33€ ni veliko za noč (no, če gre samo za prenočitev brez zajtrka je visoko), mi gremo v apartma, kjer je 55€ na dan, pa moraš sam kuhat in pospravljat.

Druače pa Hrvati dobro vedo, da so si sami krivi za sranje v katerem so. Samo nekateri pač tega nočejo sprejeti in smo mi krivi, da je razpadla Juga, da še niso v EU, da imajo x-krat nižje plače, da bodo potrebne šolnine, da...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Pa kaj delate pri hrčkih, da jih fašete? Hodim že 15 let po njihovi obali pa nikjer sirnosti.
Letos smo bili v Malil lošinj in morem rečt, da so se celo trudili po slovensko govort. Napram drugil letom nazaj. Je pa malenkost dražje kot do sedaj.
Bilo nas je 5 komadov in nismo prišli čez jurja v 10 dneh. Imeli smo pa zelo malo hrane s sabo.

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
steve a te lahko vprašam, veš sem nerazgledan in še nisem nič videl razen hrvaške, a te lahko vprašam kolikokrat si jedel v gostilni na korziki in koliko krat si šel na pijačo? Pa za lasten prevoz iz maribora bi vprašal, če imam 350 evrov dovolj, ker do dalmacije rabimo samo 100 evrov, ker jaz ne poznam teh cestnin in trajektov do korzike?

communismfan

Pripravnik
1. okt 2008
54
0
6
"Jaz sem bila to poletje. V Corte - ju in Solenzari; gorat in morski del. Cene v trgovinah so nekako 20 posto dražje kot pri nas, v lokalih pa od 50% naprej" ( na nekem forumu)
Steve, a je to res??? en ubogi pir za približno 35 kun na korziki, jaz pa imam na dopustu najraje pir, ojej ojej.