Lepo ste zašli v tejle temi. No, vam še enkrat napišem kakšno dejstvo, če me ne boste Jugonostalgiki spet napadli, da otepam paštete in podobno, hehe.
Res pa rajši kampiram, ker imam štirih sten dovolj že doma. Zaenkrat.
Ker sta Korzika in Sardinija "In", Hrvatija pa je "Out", vam sporočam, da se na področju Sardinije in Toskane je (=jesti) v oštarijah bistveno ceneje, kot pri nas ali pa v Hrvatiji, je pa res, da vam bodo 0,66 Peronija
za deci, torej isti šmorn.
Kakšno Oradico ali Brancina vam zaračunajo 10,00€ porcijo, kakšnega Ciplja pa celih 5,00€ (jedel sem ga pa tudi za 3,00€
Ker sem kampiral, za cene apartmajev ne vem popolnoma točno, ne more pa bit cela revolucija v ceni napram Hrvatiji, glede na to, da ti jih tudi na Sardiniji ponujajo že ob cesti.
Če bo kdo zmogel it vsaj pogledat tja, mu zagotavljam, da bo 4-člansko družinico peljal na obrok v oštarijo 7za 40,00€, pa bo lahko spil dva pira zraven
Eh, sam vi imate že rezervirane borovce, jaz grem letos otepat pašteto v Grčijo.
Kako že pravijo? Prepričevanje prepričanega...
No, mogoče vam pa le uspe kdaj skočiti tudi na Baltik, ki je z enim razlogom že v EU, tam pa boste lahko 1.000,00€ zapravljali 2 ali 3 tedne. Eh, sam kaj, ko bo 200km stran pivo pod borovcem še vedno "samo" 15 ovc...
Živjo