Na begu pred policisti....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A si ti od Gobe fotr, da mu tkole pridigaš?
rolleyes-1.gif

a ti si pa njegov odvetnik ali pa morebiten sostorilec/sovoznik, da ga takole zagovarjaš?

pridigam mu pa mislim da lahko, ker sva dala podobne kretenizme čez, marsikaj tudi skupaj, sedaj se pa obnaša kot da je že od nekdaj popoln, nezmotljiv in vzoren voznik, ljudi, kateri so pa udeleženi v nesrečah pa daje v nič.

če bi bil pa njegov fotr, bi mu dal pa (takrat) ene dve kepi okol ušes (pa sebi tudi, da ne bo pomote) ampak to par let nazaj...
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sem stopostno prepričan da sem vozil pod mejo. [cenzura] sem zato ker sem se spravil v to in ne potem :D

tudi pokojnik je bil prepričan, da se mu bo izšlo,škoda samo, da se ga ne da tega vprašat...think about it. druga trditev pa seveda drži...ampak yebiga, mladost je norost.......

sam ne bit pol brihtn za druge, to me je zmotilo
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sej je rekel, da mu je žal...
rolleyes-1.gif

p.s. vsi smo bili isti. Eni smo preživeli, drugim pa sveče prižigamo. That's life....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
žal za kaj? a midva se drugače tudi poznava, da veš koliko punc sem zapeljal čez ovinke? kere to streljaš, omg
aplauz.gif

in tudi če potlačiš (?) preteklost, se lahko obnašaš bolj na nivoju. potlačil sem jo tudi jaz, vem kako sem se vozil naokoli, sam sebe bi oklofutal, če bi lahko šel v preteklost obiskat samega sebe pa mi to še vedno ne daje pravice, da vse, k se ubijejo za volanom označim za id1ote, ki so dobili kar jim gre. ker bi se popolnoma enako lahko zgodilo njemu, meni, tebi...ampak ne, on VE, da je VEDNO imel še rezervo. sej je ql, to misli vsak, dokler ne poči. over & out

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
Citat:
Matey on je bil tudi pijan. Tko da kdo je večji [cenzura] :D

true...on, definitivno. tega ti nebi naredil.

ampak....npr. velik kriminalec, majhen kriminalce...oba sta kriminalca.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
p.s. vsi smo bili isti. Eni smo preživeli, drugim pa sveče prižigamo. That's life....
467716-post_slo.gif

Če se samo spomnim, kakšne bedarije sem delal jaz.
bonk.gif
Pa nisem bil noben problematik.

Že samo misel na to, da bodo podobno počeli moji otroci, mi povzroča (dodatne) sive lase.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Povsod je neka meja. Tisti ki gre čez njo se hitro znajde v težavah. Jaz sem jo prekoračil10 let nazaj in od takrat naprej nikoli več.

ravno zato bi se lahko vzdržal določenih izjav, ker nisi bil nič boljši.... ti si jo prekoračil tako kot on, imel si srečo, večkrat, tako kot jaz marsikdaj, sedaj se razmišlja in obnaša drugače. njemu do te faze žal ni uspelo priti.

Ej ne misliva na isto stvar
redface-1.gif

ej... ne me pripravit do tega, da ti osvežim spomin s pisanjem tvojih/naših cestnih dogodivščin na alterju
tongue-1.gif

Sej ni bilo nikol nič takega. Jaz se ne spomnim da smo ga kdaj žgal po kakšnih ovinkih.

se vidi, da ti 'ta lev'...ko se najde kakšna p*******, ki si jo zagrešil, te takoj zapusti spomin.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
A si ti od Gobe fotr, da mu tkole pridigaš?
rolleyes-1.gif

a ti si pa njegov odvetnik ali pa morebiten sostorilec/sovoznik, da ga takole zagovarjaš?

pridigam mu pa mislim da lahko, ker sva dala podobne kretenizme čez, marsikaj tudi skupaj, sedaj se pa obnaša kot da je že od nekdaj popoln, nezmotljiv in vzoren voznik, ljudi, kateri so pa udeleženi v nesrečah pa daje v nič.

če bi bil pa njegov fotr, bi mu dal pa (takrat) ene dve kepi okol ušes (pa sebi tudi, da ne bo pomote) ampak to par let nazaj...
smile-1.gif

Inkvizitor mu je vpil levo 4, desno 2...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Šest strani razpredanja in modrovanja...
Če te policist ustavlja, ustaviš. Kaj je tu za modrovati? Če si prej bil junak za šankom in pozneje na gas pedalu, še pa imej jajca in požri kazen. In, kakorkoli se sliši, kriv je sam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.098
1.277
113
42
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Sem stopostno prepričan da sem vozil pod mejo. [cenzura] sem zato ker sem se spravil v to in ne potem :D

tudi pokojnik je bil prepričan, da se mu bo izšlo,škoda samo, da se ga ne da tega vprašat...think about it. druga trditev pa seveda drži...ampak yebiga, mladost je norost.......

sam ne bit pol brihtn za druge, to me je zmotilo
smile-1.gif

Stari nism jst Jaka...A vidš razliko?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
4 ripi v 24 urah? a se lovijo lanske številke?

Policaji so pošteno zagrabili po stavki in začeli konkretno delat za našo varnost. Pa še podaljšan vikend je, so se toliko bolj potrudili. Evo, mamo razultat. 4 nevarni manj na cesti in tile, za spremembo, ne bojo več delal zgage po cesti od ostalih, katerim napišejo 40 prekrškov, pa se še kar veselo vozijo in ogrožajo. Butale pač.
grin1.gif

Seveda so policaji krivi za vse štiri nesreče, s poudarkom na ostale tri.
bonk.gif

Pojma nimam kdo je kriv. Sedaj, ko so resno po stavki vzeli stvari v roke, jim ne gre ravno dobro. Kdo je kriv, mi pa dol visi. Samo pravim to, kar pač opažam. Namreč, tem rečem sem začel malo slediti zaradi določenega vzroka.
wink-1.gif

Pa včeraj je spet en kamionst nekaj čaral po primorski AC. A čmo še mal zmanjšat hitrost zanje? Sedaj majo kolk max? 80? Jaz sem takoj za, da jim zmanjšamo na 60. Mogoče bi bil pa voznik tovornjaka še živ, če bi se vozil 60.
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz bi jim na 50 znižal in kupil vagone za tovornjake, vsaj vzhod-zahod in Jesenice bi lahko stlačili na vlake.. ko bomo imeli drugi tir.
Če ne bi bilo tovornjakov, bi bile naše AC čist dovolj zmogljive.

Nazadnje urejeno: