Ne bi bilo napačno, ja. Ampak pri nas je vse na načelu represive, ne preventive.Tale odsek: https://www.google.com/maps/@46.378...xQ6azV6VEV0CXk0Q!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
Zakaj na postavijo na začetku, ko vstopaš v kraj - na obeh straneh, radar smeškota, da voziš prehitro?
Tako nežno obvestilo.
Sam ta preventiva je spet idiotsko zastavljena. Sem ravno danes zjutraj butnil v strop z glavo in potem s sprednjim odbijačem v tla na ležečem na Bledu pri britofu. Omejitev 40, peljal 39, je zropotalo ko svina. Pa ni bil prvi primer letos v Sloveniji, omejitev 40 ali 50, čez policaja greš pa lahko max. 30, da drajsaš po tleh....kako ne? jaz represivo vidim v radarjih, preventivo pa v ležečih policajih in slednji se hitreje množijo...
obstaja pravilnik, kjer je definirana oblika in višina ležečih policajev. marsikateri od ležečih policajev temu ne ustreza, takšen je na novo tudi v BTC med Merkurjem in Atlantisom, kjer če greš hitreje od 10 km/h, te dobro pretreseSam ta preventiva je spet idiotsko zastavljena. Sem ravno danes zjutraj butnil v strop z glavo in potem s sprednjim odbijačem v tla na ležečem na Bledu pri britofu. Omejitev 40, peljal 39, je zropotalo ko svina. Pa ni bil prvi primer letos v Sloveniji, omejitev 40 ali 50, čez policaja greš pa lahko max. 30, da drajsaš po tleh....
obstaja pravilnik, kjer je definirana oblika in višina ležečih policajev. marsikateri od ležečih policajev temu ne ustreza, takšen je na novo tudi v BTC med Merkurjem in Atlantisom, kjer če greš hitreje od 10 km/h, te dobro pretrese
Zdaj se pa vsedi v traktor, pripni zadaj tezji prikljucek pa se zapelji cez njega. Po moznosti brez zracnega gramer sedez..odvisno od avta... Ko sem imel Citroena, je šlo čez 30, kot po maslu.... Renault je pa malo trše naravnan, 20-25.
Pa velika kolesaHanzi... res je, vse je odvisno od vozila in vzmetenja. V bivši mi firmi smo imeli eno skladišče v najemu, v glavnem, do tja je bilo treba prevoziti 100 metrov po luknjastem makadamu. Z avtom si moral 10/uro, tako je premetavalo... z viličarjem niti toliko ne... ampak kamion je pa peljal čisto brez problema 40+... zračne blazine...
Brez vzdrževanja samo za Občino...Za umiritev hitrosti vozil deluje samo ležeč policaj ali luknje na cesti. Že prvič!
Brez vzdrževanja, elektrike, ...
Ve ostalo je ....
To mi mogla bit opcija na navigaciji - Izogibaj se ležečim policajemUmirjanje prometa z ležečimi policaji je najbrž krepko najdražja rešitev za družbo skozi celotno življenjsko dobo.