Za vse ljubitelje nogometa, ki želite spremljati rezultate tekem preko svojega telefona, je na voljo widget pelota.
Namestite si ga s te povezave
Namestite si ga s te povezave
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Posrečeno
A kdo ve, kakšna je rešitev, da bi lahko spremljal blokiran RTV program na N900 (torej normalno preko brskalnika kot deluje sicer, le da zaradi avtorskih pravic blokirajo vse IP številke izven Slovenije), ko si v tujini npr. ravno te nogometne tekme?
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
nic nimam gor prazen telefon , ker sm dal tist celan device al ka je opcija da use pobrise dol , pa je se vedno isto :/
razocaran smupam a bo jutr na mobitelu pozitivno da ne hodim zastonj v LJ
Ker praviš, da imaš novi firmware (PR1.2), me zanima ali si sistem samo nadgradil ali pa flešal? Če nisi flešal, bi ti predlagal, da poizkusiš še to opcijo in nato preveriš obnašanje telefona. Navodilo imaš tukaj.
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Nadgradil sem ga samo prek app manengerja ikonca upadtes , mislim da je bilo veliko okrog 130mb.
Kaj pa pomeni da ga felsas ce se prav spomnim je to da se use zbrise pa na novo nalozi?
Citat:
Uporabnik tsunamiSeveda, tekme se v živo ni dalo spremljati, ker sem imel angleški IP.
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Citat:
Uporabnik tsunamiSeveda, tekme se v živo ni dalo spremljati, ker sem imel angleški IP.
Ne razumem točno, saj drugače dela RTV povsem brez težav tudi v živo v tujini (recimo na N900 si večkrat ogledam v živo - seveda z nekaj sekundnim zamikom - poročila, pa Odmeve); le ko je v živo kakšna zadeva z avtorskimi pravicami, pa blokirajo program "tujcem".
To s proxyji sem večkrat koristil pri normalnih brskalnikih na kompu, ko sem hotel videti kakšno oddajo v ZDA; na RTV pa še nisem nikoli zares poskusil. Sem pa nekje bral, da je uporabnikom uspelo preko VPN povezave, domnevam, da preko domačega računalnika oz. linije (ki se je nahajal v Sloveniji potem pa VPN v tujino?!?)
Medtem ko diplomiram iz tega, sem naletel vsaj na neko (morda ne najboljšo) začasno rešitev -> FirstrowCitat:
Uporabnik tsunami pravi:Saj to sem mislil, tekme se ni dalo gledati v živo z angleškim IP-jem zaradi blokade. Varianta z VPN povezavo bi bila izvedljiva, samo niti pod razno se mi ne sanja kakšna bi bila gledljivost, glede na to, da nisem imel potrebe po tovrstnem povezovanju z domačim kompom.
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:nalozi kaksne slike ko bos imel